pawelmisiek Opublikowano 24 Października 2012 #1 Opublikowano 24 Października 2012 Witam, mam taki mały problem nie wiem czy słusznie. Przed chwilą sobie obserwowałem rybki i zauważyłem , że jedna rybka z membe deep ma jakieś zgrubienie jeśli tak to można nazwać w dolnej częsci pyska. Wygląda jakby naładowała sobie żwirku , ale to chyba nie jest to bo po co miała by tak długo to trzymać . Spotkał się ktoś z takim czymś ? Na zdjęciach może nie widać dokładnie , ale jes to koloru takiego brązowawego. Proszę o jakieś wypowiedzi.
aarset Opublikowano 24 Października 2012 #2 Opublikowano 24 Października 2012 A słyszałeś kiedyś o inkubacji;)
pawelmisiek Opublikowano 24 Października 2012 Autor #3 Opublikowano 24 Października 2012 Slyszalem , ale nie myslalem ze tak szybka beda male , przeciesz one maja jakies 3-4 miesiace
pablojogi Opublikowano 24 Października 2012 #4 Opublikowano 24 Października 2012 To na bank pierwsza inkubacja, obserwuj powinno się z czasem powiększyć, gratulacje!!! ja czekam aż moje też zaczną inkubację:-)))
Rekomendowane odpowiedzi