Post_Mortem Opublikowano 5 Listopada 2012 #21 Opublikowano 5 Listopada 2012 Chodzi mi o to, że będziesz miała dwa gatunki silnie terytorialne, ale do odważnych świat należy :-)
CoolPhone Opublikowano 5 Listopada 2012 #22 Opublikowano 5 Listopada 2012 Jeżeli przy wyborze Hongi Red Top sugerujesz się tym filmikiem(very rare): [ame] [/ame] to poczytaj sobie ten wątek: http://forum.klub-malawi.pl/wybarwienie-hongi-sweden-t19612.html Tak na wszelki wypadek
Ivvona Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor #23 Opublikowano 5 Listopada 2012 CoolPhone nigdy nie widziałam tego filmiku ale dziekuje a czy do tej grupki mogła bym dołożyć Cynotilapia afra Cobue ? ewentualnie w jakiej ilości
Post_Mortem Opublikowano 5 Listopada 2012 #24 Opublikowano 5 Listopada 2012 a czy do tej grupki mogła bym dołożyć Cynotilapia afra Cobue ? Kolejny gatunek charakteryzujący się silnym terytorializmem, a dodatkowo z uwagi na uwarunkowania troficzne (planktonożerca) nie będzie pasował do typowych roślinożerców jakimi są P. demasoni i L. hongi. pozdrawiam
Ivvona Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor #25 Opublikowano 5 Listopada 2012 Rozumiem. Może nie będzie tak źle z ta grupką
Slawek-meszek Opublikowano 5 Listopada 2012 #26 Opublikowano 5 Listopada 2012 Myślę ze spokojnie sobie poradzi ta obsada w 375. Demonek w większej ilości tak jak napisał przedmówca i ja pisałem o tym, czyli jakieś 10-15szt Membe Deep 2+5 i L hongi 1+3/4
Rekomendowane odpowiedzi