bimbal20 Opublikowano 15 Września 2015 #1 Opublikowano 15 Września 2015 Moja obsada w baniaku 180 x 60 x 60: - WC Para Metriaclima Zebra Gold lion’s cove z samicą OB. - WC Metriaclima Black Dorsal Shauri (1m + 3f) - F1 para Cynotilapia Zebroides Ndonga - F1 para Pseudotropheus Saulosi - F1 para Petrotilapia Ruarwe - F1 grupa labidochromis/melanochromis Joanjohnstonae - grupa Metriaclima Cyaneusmarginatus Nkhomo Reef (1m F1 + 4f) - grupa Labeotropheus Trewavasae Thumbi West (2m + 6f, jeden samiec i jedna samica standard, reszta to OB) - 2 pary Cynotilapia Zebroides Cobue (1 para standard, 2ga albino) - 2 x Synodontis Multipunctatus
misiek-1984 Opublikowano 15 Września 2015 #3 Opublikowano 15 Września 2015 Hmmm, też trochę jestem zmieszany. Zobacz jak inni koledzy się przedstawiali w tym dziale i spróbuj jeszcze raz.
marek_z_81 Opublikowano 15 Września 2015 #4 Opublikowano 15 Września 2015 Panowie czepiacie się To dział Przedstaw się i swoje akwarium. Kolega przedstawił tylko akwarium.
timi-akwaria.pro Opublikowano 15 Września 2015 #5 Opublikowano 15 Września 2015 No siemanko:) Wrzuć jakieś zdjęcie baniaka, chętnie zobaczymy.
SmyQ Opublikowano 15 Września 2015 #6 Opublikowano 15 Września 2015 Przywitał się w tytule, widać że nowy więc wybaczyć trzeba Fotki mile widziane P.S. Witaj na forum
Post_Mortem Opublikowano 15 Września 2015 #8 Opublikowano 15 Września 2015 Witaj. Może to takie powitanie w stylu angielskim ? (z IP wynika, że Kolega pisze z UK). W przypadku braku reakcji do jutra do godziny 12:00 BST wątek zostanie zamknięty i przeniesiony w odpowiednie miejsce. -- dołączony post: żartowałem ;-)
bimbal20 Opublikowano 16 Września 2015 Autor #10 Opublikowano 16 Września 2015 Siemanko, sorka za całe zamieszanie, na szybcioka coś tam wklepałem, poprawie co nieco jak tylko ogarnę sprawy organizacyjne w domu Jeszcze raz sorki
Rekomendowane odpowiedzi