bajron1984 Opublikowano 7 Listopada 2015 #1 Opublikowano 7 Listopada 2015 Witam przesiadam się z 160L do 450L i pytanko do tego co posiadam: Obsada akwarium to 13 pyszczaków mbuna z pokolenia F2. Ryby mają około roku. Gatunki to yellow (5szt.), maingano (4szt.), mbamba bay (4szt.). Mogę coś dołożyć???ile rybek może pływać by nie było przerybienia.Czy red-red będzie pasować?
deccorativo Opublikowano 8 Listopada 2015 #2 Opublikowano 8 Listopada 2015 Koledzy - proponuję nie odpowiadać. Niech sobie troll sam poszuka w 1000 tematów o obsadzie do 450l:D
bajron1984 Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor #3 Opublikowano 8 Listopada 2015 Troll dobre.......nie każdy ma taki zestaw rybek jak ja i chce dobrze dobrać resztę.
deccorativo Opublikowano 8 Listopada 2015 #4 Opublikowano 8 Listopada 2015 Nie mam zamiarów nabijać postów a pytać nikt nie zabroni ani pisać jak coś ci się nie podoba to co tu robisz? To mój ostatni wpis do twoich postów. Kolego nie tylko nie masz cierpliwości i jesteś raptus ale i nie okrzesany . Łatwość z jaką obrażasz kolegów faktycznie wskazuje na zawód jaki umieściłeś w swoim profilu. Zainteresowania twoje też nie z tego forum. Proponuję ci byś ten swój profil pokazał żonie - może się dowie czegoś nowego o mężu. Myślę że mozolnie grabisz sobie na bana i pomyliłeś jednak fora. Przemyśl jeszcze raz i spróbuj być poważnym, a może to jednak ty przenieś się na forum zawodowe. EDIT Ponieważ kolega się zreflektował i mój post może się wydać bez sensu to pierwotnie w jego profilu publicznym było: Zawód - alfons Zainteresowania - dziewice 3
bajron1984 Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor #5 Opublikowano 8 Listopada 2015 To mój ostatni wpis do twoich postów. Kolego nie tylko nie masz cierpliwości i jesteś raptus ale i nie okrzesany . Łatwość z jaką obrażasz kolegów faktycznie wskazuje na zawód jaki umieściłeś w swoim profilu. Zainteresowania twoje też nie z tego forum. Proponuję ci byś ten swój profil pokazał żonie - może się dowie coś nowego o mężu. Myślę że mozolnie grabisz sobie na bana i pomyliłeś jednak fora. Przemyśl jeszcze raz i spróbuj być poważnym, a może to jednak ty przenieś się na forum zawodowe. Gdzie ja kogo obrażam???dobre..... -- dołączony post: Czy red-red mogę dołożyć do tej obsady?
Bezprym Opublikowano 8 Listopada 2015 #6 Opublikowano 8 Listopada 2015 Możesz ale z racji że masz yellow namawiam cię na odmianę OB. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
bajron1984 Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor #7 Opublikowano 9 Listopada 2015 Możesz ale z racji że masz yellow namawiam cię na odmianę OB. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Kurcze niestety będę tylko dysponował red-redami.... -- dołączony post: To mój ostatni wpis do twoich postów. Kolego nie tylko nie masz cierpliwości i jesteś raptus ale i nie okrzesany . Łatwość z jaką obrażasz kolegów faktycznie wskazuje na zawód jaki umieściłeś w swoim profilu. Zainteresowania twoje też nie z tego forum. Proponuję ci byś ten swój profil pokazał żonie - może się dowie czegoś nowego o mężu. Myślę że mozolnie grabisz sobie na bana i pomyliłeś jednak fora. Przemyśl jeszcze raz i spróbuj być poważnym, a może to jednak ty przenieś się na forum zawodowe. EDIT Ponieważ kolega się zreflektował i mój post może się wydać bez sensu to pierwotnie w jego profilu publicznym było: Zawód - alfons Zainteresowania - dziewice Tak masz racje głupoty wpisałem w profilu dzięki Tobie o tym sobie przypomniałem-Dziękuje.
bajron1984 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor #8 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Czy taka obsada będzie z sobą współpracować??? Jodotropheus sprengerae Pseudotropheus tropheops red fin Psedotropheus zebra red red
Post_Mortem Opublikowano 4 Stycznia 2016 #9 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Czy taka obsada będzie z sobą współpracować??? Jodotropheus sprengerae Pseudotropheus tropheops red fin Psedotropheus zebra red red Nie, nie będzie ponieważ żaden gatunek z tych, które napisałeś nie istnieje. Litości - jesteś na forum prawie 2 lata, a nie jesteś w stanie napisać prawidłowo nazwy przynajmniej jednego gatunku ryb z Malawi. Na razie wątek zamykam, a gdy uzupełnisz elementarną wiedzę w zakresie nazewnictwa to wówczas napisz do mnie na PW, a ja odblokuję ten wątek. Na prośbę autora, wątek został ponownie otwarty. Teraz czekamy na listę gatunków ryb, które Kolega bajron1984 chciałby pielęgnować w swoim akwarium.
Krzymor Opublikowano 4 Stycznia 2016 #10 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Widzę Bajron1984 na Forum KMT, że zmieniasz biotop na Tanganikę i planujesz baniak obsadzić Tropheusami... Skąd taka nagła zmiana?
Rekomendowane odpowiedzi