raazet Opublikowano 25 Lutego 2011 #1 Opublikowano 25 Lutego 2011 Co polecicie do Aulonocary Fire Fish ? - mam akwarium 150x50x60
eljot Opublikowano 25 Lutego 2011 #2 Opublikowano 25 Lutego 2011 Osobiście dodałbym do nich Labidochromis caeruleus i Sciaenochromis fryeri Iceberg.
destorions Opublikowano 24 Maja 2011 #3 Opublikowano 24 Maja 2011 Nie chcę się wtrącać ale dobre dla niej są aulonocary np. maisoni,jacofbera,calico,itp.. przepraszam że najprawdopodobniej źle napisałem nazwe, ale tylko z widzenia znam te rybki..
Malpat Opublikowano 24 Maja 2011 #4 Opublikowano 24 Maja 2011 Osobiście dodałbym do nich Labidochromis caeruleus i Sciaenochromis fryeri Iceberg. Do tego dodał bym jeszcze Cynotilapia afra red top likoma. Nie chcę się wtrącać ale dobre dla niej są aulonocary np. maisoni,jacofbera,calico,itp.. przepraszam że najprawdopodobniej źle napisałem nazwe, ale tylko z widzenia znam te rybki.. Aulonocary mogą się krzyżować między sobą więc nie jest to dobry pomysł.
Perez666 Opublikowano 24 Maja 2011 #5 Opublikowano 24 Maja 2011 Nie chcę się wtrącać ale dobre dla niej są aulonocary np. maisoni,jacofbera,calico, I pewne bastardy... w tym ff i calico czyli dwa ludzkie wytwory,z ich krzyżówki pewnie by wyszedł kolejny produkt ludzki błędnie zwany "Aulanocara"....
destorions Opublikowano 7 Czerwca 2011 #6 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Oj tam,przesadzasz,bo te ryby akurat piękne wyszły,nie to co socolofi albionos lub rysiek z klanu wie co
Rekomendowane odpowiedzi