jazon14 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 #1 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Przedstawiam moje 112l akwarium
Bezprym Opublikowano 27 Sierpnia 2016 #2 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Bardzo ładne. Wysłane z mojego LG-D722
egon44 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 #3 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Witaj... Aranżacja z kamieni ładna,obsada do tego litrażu dobrze dobrana i co tu więcej pisać Jedynie co mnie kłuje w oczy to roślinki ale to już kwestia mojego gustu,a o tym nie będziemy dyskutować Najważniejsze że tobie się podoba i cieszy twoje oko Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez egon44
Bezprym Opublikowano 27 Sierpnia 2016 #4 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 A ja uważam że ten nurzaniec fantastycznie komponuje się z wystrojem. Sam się zastanawiałem czy u siebie nie dorzucić kilka sztuk. Mam nadzieję że rybki nie będą go tykać. Wysłane z mojego LG-D722
jazon14 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor #5 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 6 godzin temu, Bezprym napisał: Bardzo ładne. Wysłane z mojego LG-D722 Dzięki 6 godzin temu, egon44 napisał: Witaj... Aranżacja z kamieni ładna,obsada do tego litrażu dobrze dobrana i co tu więcej pisać Jedynie co mnie kłuje w oczy to roślinki ale to już kwestia mojego gustu,a o tym nie będziemy dyskutować Najważniejsze że tobie się podoba i cieszy twoje oko Dzięki egon44, dużo mi pomogłeś 5 godzin temu, Bezprym napisał: A ja uważam że ten nurzaniec fantastycznie komponuje się z wystrojem. Sam się zastanawiałem czy u siebie nie dorzucić kilka sztuk. Mam nadzieję że rybki nie będą go tykać. Wysłane z mojego LG-D722 Moim w ogóle nie smakuje więc rośnie jak szalony Na roślinki nalegała rodzina bo..."rybki będą smutne bez roślinek " ale szczerze nawet mi się podoba. To ulubiona kryjówka saulosków, mają gdzie odpocząć od zalotów samca rozbójnika
jazon14 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor #6 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Dnia 27.08.2016 o 17:44, raiders napisał: Naprawdę fajnie urządzone. Dzięki Dnia 27.08.2016 o 17:44, raiders napisał: Saulose nie przestawiają podłoża po swojemu? To akurat było świeżo po sprzątaniu...ale szczerze to nie kopią tak bardzo teraz, na początku owszem.
zetce Opublikowano 29 Sierpnia 2016 #7 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Moim zdaniem rewelacja. Wszystko minimalistycznie i na swoim miejscu.
Rekomendowane odpowiedzi