gandalf15 Opublikowano 20 Lutego 2016 #1 Opublikowano 20 Lutego 2016 Witam wszystkich forumowiczów, Moje oficjalnie udokumentowane imie to Michał, akwarium tak profesjonalnie prowadzone mam 2 lata a jego pojemność to 240 brutto (120 x 40 x 50). Jest to zarazem jego koniec ponieważ oficjalnie kupuje sobie nowe szkiełko, co też pociągało mnie na to forum ponieważ to ponoć najbardziej uznane forum na temat akwarystyki ogólnej. Mam nadzieję że dzięki Wam uda mi się jakoś przebrnąć przez zakładanie nowego akwarium :> A poniżej mój obecny zbiorniczek który mam nadzieje niebawem zastąpi nowy
melok11 Opublikowano 20 Lutego 2016 #2 Opublikowano 20 Lutego 2016 Morze nie za bardzo ogólnej akwarystyki ale z reszta się zgadza.WITAM
Andrzej Głuszyca Opublikowano 20 Lutego 2016 #3 Opublikowano 20 Lutego 2016 A poniżej mój obecny zbiorniczek który mam nadzieje niebawem zastąpi nowy ...witam na forum. A zbiorniczek piękny..aż szkoda likwidować.
gandalf15 Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor #4 Opublikowano 20 Lutego 2016 Fajnie że się komuś się podoba, na szczęście kolejny zbiornik również będzie holendrem i też nie w stylu ammano więc pewnie będzie dziki gąszcz, taki który nigdy się nie nudzi
Andrzej Głuszyca Opublikowano 20 Lutego 2016 #5 Opublikowano 20 Lutego 2016 na szczęście kolejny zbiornik również będzie holendrem i też nie w stylu ammano więc pewnie będzie dziki gąszcz, taki który nigdy się nie nudzi ...czyli Malawi nie zakładasz?
egon44 Opublikowano 20 Lutego 2016 #6 Opublikowano 20 Lutego 2016 ...czyli Malawi nie zakładasz? Z jego opisu wynika że nie będzie zbiornika z biotopem Malawi,więc kolega chyba pomylił forum ...
timi-akwaria.pro Opublikowano 20 Lutego 2016 #7 Opublikowano 20 Lutego 2016 kolega chyba pomylił forum Na to wygląda:)
Andrzej Głuszyca Opublikowano 20 Lutego 2016 #8 Opublikowano 20 Lutego 2016 więc kolega chyba pomylił forum ... ..raczej nie pomylił co napisał w pierwszym poscie. Ale szkoda ,że nie zakłada Malawi..trudno.
gandalf15 Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor #9 Opublikowano 20 Lutego 2016 Malawi podoba mi się bardzo ale lobię holendry, zaś na Wasze forum przybyłem z powodu pozytywnych opinii o tym forum w trakcie szukania rozwiązania filtracji na sumpie. Chociaż faktycznie zostanie mi zbiornik 240 L więc warte zastanowienia (przekabacenia żony) bo stety niestety mieszkam w bloku
lufa555 Opublikowano 20 Lutego 2016 #10 Opublikowano 20 Lutego 2016 Wydaje mi się, że mimo iż holender w planie to ktoś wtajemniczony w kwestie kominowo sumpowe z pewnością Ci pomoże. Tutaj nie brakuje ludzi z wiedzą i smykałką do majsterkowania, ulepszania itp itd
Rekomendowane odpowiedzi