MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 19 Grudnia 2015 #1 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Gdzie mogę zakupić Metriaclimę sp."dolphin" Manda? Czy ktokolwiek, w kraju i za granicą spotkał się z ofertą sprzedaży tej ryby? http://www.onzemalawicichliden.eu/Bestanden%20vissendatabase%20eng/Metriaclima%20dolphin%20Manda%20eng.html Metriaclima sp. Blue Dolphin Manda - YouTube Metriaclima sp. "Dolphin Manda" (F1) AKA Giant Demasoni - YouTube http://www.cichlid-forum.com/profiles/species.php?id=2605
fish_magic Opublikowano 19 Grudnia 2015 #2 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Znam jedną osobę która miesiąc temu sprowadziła stado tej ryby i będzie próbował ją rozmnożyć.Są problemy z rozmnażaniem tej ryby.Na razie robią to tylko Amerykanie.Jak chcesz kontakt do niego to pisz na pw.
kado Opublikowano 19 Grudnia 2015 #3 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Podepnę się pod temat.....a z tą Cynitilapia ndonga spotkał się ktoś u nas w sprzedaży ?
MALAWIAN Opublikowano 19 Grudnia 2015 #4 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Witam , myślę że po nowym roku pojawi się w sprzedaży Metriaclimę sp."dolphin" Manda
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor #5 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Witam , myślę że po nowym roku pojawi się w sprzedaży Metriaclimę sp."dolphin" Manda Z Słowacji czy z Niemiec?
crav Opublikowano 19 Grudnia 2015 #6 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Całkiem nie dawno byłem u fuliera i ich nie widziałem...może przeoczyłem, ale wątpię...
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor #7 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Mam już coraz więcej info na temat ryby i pojawiło się małe światełko w tunelu. Dziękuję wszystkim za zaangażowanie i czekam na kolejne wieści.
harisimi Opublikowano 19 Grudnia 2015 #8 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Swego czasu ( jakiś zapewne rok z kawałkiem ) widziałem cennik z UK i była tam ta ryba. Może nasi brytyjczycy coś wiedzą na ten temat. Wydawało mi się, ze ten cennik był dziwnie podobny do tego z aqua-treffu, może to było złudzenie a może wspólne źródło
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor #9 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Swego czasu ( jakiś zapewne rok z kawałkiem ) widziałem cennik z UK i była tam ta ryba. Może nasi brytyjczycy coś wiedzą na ten temat. Wydawało mi się, ze ten cennik był dziwnie podobny do tego z aqua-treffu, może to było złudzenie a może wspólne źródło To światełko, o którym wspomniałem wcześniej, prowadzi właśnie do Anglii. Ponoć Niemcy i Słowacy nie poradzili sobie z jej rozmnożeniem i odpuścili temat. Anglicy sprowadzają ją chyba z USA.
harisimi Opublikowano 19 Grudnia 2015 #10 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Faktycznie ... w cenniku z USA też były
Rekomendowane odpowiedzi