MateuszT Opublikowano 13 Kwietnia 2007 #1 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Co prawda Twoim nazwiskiem jeden artykuł był już podpisany, ale prawdziwy debiut dopiero w tym miesiącu. Gratuluje, bo tekst jest na prawdę udany . O fotkach już nie wspomnę, choć te miałem okazję zobaczyć już wcześniej . Cytuj
sysgone Opublikowano 13 Kwietnia 2007 #2 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 przylaczam sie do gratulacji Cytuj
mars Opublikowano 13 Kwietnia 2007 #3 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Dzieki za gratulacje :oops: Noo faktycznie tym razem nazwisk i imion nie pomylili choc by nie byli soba jak by czegoś nie poplatali bo tytuły robocze zdjeć umieścili jako opisy fot, ale jest to do przezycia Miałem nadzieję że foty umieszczą wieksze ale okazało sie że zbyt sie rozpisałem :? i wiekszość fot poszła mniejsza aby tekst sie zmieścił. Cytuj
harisimi Opublikowano 14 Kwietnia 2007 #4 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Artikl oczywiście super, fotki troche skaleczone . Czasami jednak tak jest jak sie ma za dużo do powiedzenia to czasem nie zdąży sie nic pokazać . Mariuszku przypomne Ci że w toku prac nad artiklem został on jeszcze skrócony . Podsumowując wielkie gratulacje i bierz sie za następne . Cytuj
mars Opublikowano 14 Kwietnia 2007 #5 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 przypomne Ci że w toku prac nad artiklem został on jeszcze skrócony . i całe szczęście bo fotki byłyby wielkości znaczka pocztowego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi