flaczak Opublikowano 21 Marca 2012 #1 Opublikowano 21 Marca 2012 Znalazłem na żwirowni takie zwykłe czerwone kamienie.Mogę je włożyć do akwa?
slawek gorol Opublikowano 21 Marca 2012 #2 Opublikowano 21 Marca 2012 Jeżeli są zwykłe i nic nie rozpuszczają w wodzie to tak. A tak na serio : nie jesteśmy wróżbitami, jakieś foto może ? Zamykam. Gdy będziesz chciał kontynuować PW proszę.
flaczak Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor #5 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Już są.Głównie chodzi mi czy mogę włożyć te białe wapienie i te czerwone kamienie.
slawek gorol Opublikowano 6 Kwietnia 2012 #6 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Pewnie, że możesz.... Ale ja takich bym w życiu nie wsadził do akwa.. Są okropne ;]
flaczak Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor #7 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Dzięki za szczerość Ale wybrałem się na strumyk i znalazłem bardzo fajne.Są całe czarne.Jak łupek tylko mają okrąglejsze kształty. Postaram się zrobić niedługo jakieś fotki.
slawek gorol Opublikowano 7 Kwietnia 2012 #8 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 No, czarne to klasa ;] To nie szczerość, to konstruktywna krytyka
Rekomendowane odpowiedzi