Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tylko mówię że trzymałem takie ryby w takim akwa i nikt mi9 nie powie że się nie nadają bo to bzdura.

Moglbys rozwinac swoja mysl i powiedziec co nazywasz bzdura?

To ze przez krotki okres "trzymales" ryby w sloiku, bo niestety ale 112 dla pyszczakow inaczej nazwac nie mozna, nie czyni Cie znawca owych i nie sadze abys mogl podac rzeczowe argumenty na to ze tym rybom bylo dobrze i jak to stwiierdziles.

Jezeli takie argumenty masz to z checia z Toba podyskutuje na temat 112 litrowego akwarium i hodowli pielegnic z j.Malawi w tym akwarium.

Opublikowano
Haha krawro jak bym widział że jest i źle to bym je oddał.Tylko mówię że trzymałem takie ryby w takim akwa i nikt mi9 nie powie że się nie nadają bo to bzdura.

Ja czegoś nie rozumie wszyscy piszą że nie ,że nie powinno sie a Ty kolego dalej idziesz w zaparte czy to nie dziwne.

Po drugie co możesz powiedzieć na temat ryb w większym akwarium jak go nie miałeś i nie widziałeś ich zachowania w nim.

Po trzecie co możesz napisać, tylko to że rybą w 112l jest dobrze przecież one same nie powiedzą to co myślą na ten temat

Opublikowano

dlaczego akurat uparłeś się na pyszczaki,zmień biotop na amazonię i wpuść stadko neonków może z takiej sadzawki będą zadowolone ,ale szczerze wątpię.

Opublikowano

Nie zmienię biotopu bo kocham pysie.

Kupie jeden mały gatunek mianowicie m.membe deep tak mi polecił do takiego akwa Pan z Malawiana i eljot12 też twierdzi ze się nada.

Opublikowano

Jestem za bo od czegoś trzeba zacząć, a nie dlatego że jest to idealne akwa dla pyszczaków;) IMHO jest to absolutne minimum dla haremu małej i niezbyt agresywnej mbuny. Mam nadzieję że tym razem, mając dobre gatunkowo ryby w końcu kupisz im większe lokum.

PS

Widzę duży postęp w twoich poczynaniach i pewnie wiesz o czym mówię ;)

• Dziękuję 1