Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też korzystałem z wyżej podanej strony i wszystko idealnie się udało złożyć. Polecam:) U mnie się otwiera, chociaż retez troche zmodyfikował stronke od mojej ostatniej wizyty;)

Opublikowano

już wszystko ok, teraz pytanko odnośnie właśnie pokrywy. Masz dzielone wieko ? Jeśli tak to jakie masz odczucia na ten temat ? Dzielić po równo czy może z przodu troche mniej dać ?

Opublikowano

Nie wiem czy pytanie było skierowane do mnie, ale czuję się wezwany do odpowiedzi;) U siebie nie robiłem jednak dzielonego wieka, mimo, iż pierwotnie tak chciałem. Po wnikliwej analizie tematu odpuściłem sobie i zrobiłem w całości.

Opublikowano

I jak to się sprawuje ? Widzę że twoje akwa jest większe. Pokrywa spełnia twe wymagania ? Czy Zmieniłbyś coś z perspektywy czasu i jaką grubość spienionego użyłeś ?

Opublikowano

Hej.

Z samej pokrywy jestem zadowolony. Jedyne z czym walcze do tej pory to podnośniki, bo cos nie mogę ich dobrać tak, żeby trzymały pokrywę. Próbuje na różne sposoby ale póki co bez efektu. A co do grubości formatek, to sprawdza się sądzę chyba tylko 10mm - jest przede wszystkim sztywniejsze.

Pozdrawiam

Opublikowano

meszek.

Musiałem odszukać starego maila z wyceną i coś tam znalazłem.

PCV: Za formatki we wrześniu ubiegłego roku, docięte na wymiar (idealnie) zapłaciłem 124 zł. Odebrałem osobiście, bo do Wrocławia mam stosunkowo blisko;) Okleina: meblowa wenge 120cm szerokości zakupiona na allegro za kwotę wraz z przesyłką 25 zł.

Oswietlenie: dwa steteczniki 1x80W HF Performer II, świetlówki AM Reef White 10kK i AM Reef White 15kK (po jednej z każdego rodzaju) + odbłyśniki - komplet 390zł z przesyłką

Uchwyty: 5,60zł za sztukę - razem 11,20zł

Razem: 550,20zł

Satysfakcja gratis;)