surfaniol Opublikowano 24 Stycznia 2012 #1 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witam czy mógłby mi ktoś pomóc z identyfikacją tego pyszczaka ? Czy to jest gatunek Red-Red ? http://imageshack.us/g/600/90937754.jpg/
dzem3 Opublikowano 24 Stycznia 2012 #3 Opublikowano 24 Stycznia 2012 czy w takim razie do identyfikacji służy galeria "niezidentyfikowane" czy to tylko dla wybranych pomagamy identyfikować w postach na forum!? To jest nie sprawiedliwe! Jednym od razu zamykacie, a innym odpowiadacie i to nie użytkownik użytkownikowi tylko ADMINISTRATOR! Co wy na to?
surfaniol Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor #4 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Wybacz , jestem początkującym użytkownikiem. Szukałem miejsca dla tego tematu, ale nie znalazłem. W takim razie przepraszam za swoją niewiedzę.
dzem3 Opublikowano 24 Stycznia 2012 #5 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Wybacz , jestem początkującym użytkownikiem. Szukałem miejsca dla tego tematu, ale nie znalazłem. W takim razie przepraszam za swoją niewiedzę. Mój post powyżej był raczej skierowany nie do Ciebie a do "nabe" Miałem podobny problem zamknęli mi temat i dodałem fotki do galerii ale tam raczej mało kto zagląda i rzadko komentuje (czytaj pomaga w identyfikacji)
nabe Opublikowano 25 Stycznia 2012 #6 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Odpowiedziałem bo miałem ochotę, co ty na to? Posty z prośbą o rozpoznanie ryby sa już tak liczne, że myślę nad skonstruowaniem jakiegoś modułu wyświetlającego nadchodzące foty na bieżąco. Na zachętę autor szybkiej i pozytywnej identyfikacji dostawałby jakiś bonus/punkcik do sławy na forum.
Rekomendowane odpowiedzi