Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Czy ktoś orientuje się może czy i gdzie w Trójmieście można kupić Neon Spot'a?

Pewnie ,tak w całej Polsce jest dostępny ale przed zakupem obejrzyj je bo zaczynaja mieszańce wciskać młode pseudotropheus-a sp.elongatus spot .... Jak uczciwy hodowca i pasjonata to po 4-5zł.Ci sprzeda

Opublikowano

W akwarystycznych w których byłem to się tylko głupio uśmiechali, jeżdzić po wszystkich sklepach nie mam czasu a żadnych hodowców nie znam, gdyz zaczynam dopiero przygodę z pyszczakami :D (zresztą już na początku z kilkoma ofiarami śmiertelnymi :( )

Opublikowano
W akwarystycznych w których byłem to się tylko głupio uśmiechali, jeżdzić po wszystkich sklepach nie mam czasu a żadnych hodowców nie znam, gdyz zaczynam dopiero przygodę z pyszczakami :D (zresztą już na początku z kilkoma ofiarami śmiertelnymi :( )

Nie zrażaj się,czasem ryba pada tak jak ludzie...:)Będzie dobrze..To,że się śmiali to świadczy,że nie są profesjonalistami w tym co robią...

• Dziękuję 1
Opublikowano

Komando zamów sobie pysie od Marcina malawicichlids.pl. będziesz na pewno zadowolony.Nie kupuj rybw sklepikach osiedlowych lub galeriach nie będziesz maił pociechy. No cóż myślę że każdy z nas przechodził ciężkie początki ale głowa do góry będzie dobrze wierzę w to

• Dziękuję 1
Opublikowano

Faktycznie konkretny sklep. Mam tylko mieszane uczucia dotyczace transportu. Z Żor na Wybrzeże polskim PKP? Nie znam się ale czy te rybki dojadą w dobrej formie? :rolleyes:

Opublikowano

ja wiozlem ryby z gdanska do auschwitz w butelce 5l. po mineralnej z biedronki :)

teraz jest troche zla pogoda (temperatura) do takich manewrow, lecz jak wagon jest ogrzewany to spoko ;)

• Dziękuję 1