Skocz do zawartości

Filmy o rybach i jeziorze Malawi, akwaria Malawi na YouTube itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
@Bezprym - ten filmik znajduje się już od jakiegoś czasu u mnie w ulubionych, mam nadzieję, że moje samiczki msobo też wyrosną takie piękne pomarańczowe. ;)

Pisałem do kolesia żeby nagrał joanjohnsonae ,ale niestety odpisał że sprzedał te rybki jakiś czas temu.

Opublikowano

Wystrój wystrojem, kwestia gustu, ale mieszanie biotopów w tym przypadku nie powinno mieć miejsca. Widzę tu alto shell oraz leleupi z Tangi ;)

Pzdr

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Można powiedzieć kontrolowane przerybienie
To zagęszczenie ryb w jednym miejscu może być złudne, zazwyczaj twórcy filmów zanęcają ryby jedzeniem aby fotki były ciekawsze :)
Opublikowano
To zagęszczenie ryb w jednym miejscu może być złudne, zazwyczaj twórcy filmów zanęcają ryby jedzeniem aby fotki były ciekawsze :)

Aha, rozumiem a już myślałem że tak naturalnie występują.

Dzięki za uświadomienie ;)

Opublikowano
Na pewno mbuna pasie się w większych ilościach tam gdzie jest coś do zjedzenia, trudno się nie domyśleć.

Akurat jestem początkującym malawistą i oczywiste sprawy dla innych nie są dla mnie proste i ,, trudno mi się domyśleć,, rzeczy o których nie posiadam jeszcze obszernej wiedzy. Myślałem, że od tego jest forum ..... :(

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.