Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakieś cztery dni temu spalił mi się statecznik elektroniczny 2x54W, który pracował trzy tygodnie:(

No cóż usterki się zdażają, więc trudno trzeba kupić nowy :(

W niedzielę na czacie pochwaliłem się , swym szczęściem :wink: i sklep www.balt.pl który sprzedał mi ten statecznik w osobie Aditu, zaczął działać :D

Dzisiaj 2 dni po zgłoszeniu dostałem maila , że reklamacja uwzględnona :D

Co więcej , nowy statecznik już do mnie jedzie :!:

Czyż trzeba większego szczęścia?

Może to i kryptoreklama , ale takie sklepy trzeba opisywać i polecać innym :D

A więc polecam www.balt.pl który sprzedał mi statecznik , oraz www.aqva-light.pl od którego on pochodził i którego właściciel bez problemów i w ekspresowym tempie uwzględnił moją reklamację.

Opublikowano

Oba sklepy to pierwsza liga jesli chodzi o podejscie do klienta.

Z Panem Warwockim z Aqva-Lightu rowniez mialem stycznosc przy wymianie swojego statecznika. Co lepsze, ja kupilem statecznik od osoby ktora zmieniala oswietlenie na hqi i nie zdazyla nawet statecznika odpalic, ja pozniej nie zdazylem zlozyc pokrywy bo kupilem firmowa. Dopiero trzecia osoba dobrnela do momentu proby odpalenia statecznika i kicha, siwtlownki na nim nie wstaly. Zadzownilem do Pana Warwockiego, powiedzialem spokojnie jak wyglada temat. On tylko poprosil zeby przy okazji odeslac mu wadliwy egzemplarz i ze natychmiast wysyla sprawna sztuke pod wskazny adres. Wszystko ladnie, grzecznie i w blzyskawicznym tempie.

• 3 tygodnie później...