danielj Opublikowano 20 Marca 2007 #1 Opublikowano 20 Marca 2007 Jakieś cztery dni temu spalił mi się statecznik elektroniczny 2x54W, który pracował trzy tygodnie:( No cóż usterki się zdażają, więc trudno trzeba kupić nowy W niedzielę na czacie pochwaliłem się , swym szczęściem i sklep www.balt.pl który sprzedał mi ten statecznik w osobie Aditu, zaczął działać Dzisiaj 2 dni po zgłoszeniu dostałem maila , że reklamacja uwzględnona Co więcej , nowy statecznik już do mnie jedzie :!: Czyż trzeba większego szczęścia? Może to i kryptoreklama , ale takie sklepy trzeba opisywać i polecać innym A więc polecam www.balt.pl który sprzedał mi statecznik , oraz www.aqva-light.pl od którego on pochodził i którego właściciel bez problemów i w ekspresowym tempie uwzględnił moją reklamację.
MarcinGoluch Opublikowano 26 Marca 2007 #2 Opublikowano 26 Marca 2007 Oba sklepy to pierwsza liga jesli chodzi o podejscie do klienta. Z Panem Warwockim z Aqva-Lightu rowniez mialem stycznosc przy wymianie swojego statecznika. Co lepsze, ja kupilem statecznik od osoby ktora zmieniala oswietlenie na hqi i nie zdazyla nawet statecznika odpalic, ja pozniej nie zdazylem zlozyc pokrywy bo kupilem firmowa. Dopiero trzecia osoba dobrnela do momentu proby odpalenia statecznika i kicha, siwtlownki na nim nie wstaly. Zadzownilem do Pana Warwockiego, powiedzialem spokojnie jak wyglada temat. On tylko poprosil zeby przy okazji odeslac mu wadliwy egzemplarz i ze natychmiast wysyla sprawna sztuke pod wskazny adres. Wszystko ladnie, grzecznie i w blzyskawicznym tempie.
ragazzo Opublikowano 16 Kwietnia 2007 #3 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 hej Ja własnie chce zakupić na dniach w sklepie http://www.aqva-light.pl Statecznik TCI 236 [T8] - czy dobre są stateczniki tej firmy?
danielj Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor #4 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Z tego co wiem to problemy były tylko z konkretnym typem statecznika czyli EMC 2x54W
Rekomendowane odpowiedzi