78LUKASZ33 Opublikowano 30 Grudnia 2011 #1 Opublikowano 30 Grudnia 2011 WQitam mam pytanko czy farba akrylowa rozcienczalna woda ta ktora stosuja modelarz ,do malowania modeli moze byc użyta do malowania tla -- hej czy ktos moze mi odpowiedziec bo nie wiem co robic
eljot Opublikowano 30 Grudnia 2011 #2 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Możesz się nie doczekać, jeśli nikt takiej farby nie stosował to się nie wypowie nie znając składu.
78LUKASZ33 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor #3 Opublikowano 30 Grudnia 2011 dobra widze ze lipa jak ...... na tym forum jest Jak już klniesz to przynajmniej poprawnie ortograficznie. Za kolejne tego typu wystąpienia będzie nagroda.
zdrowy_zab Opublikowano 30 Grudnia 2011 #4 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Wątpie, aby wśród nas, znalazł się ktoś, kto malował farbą do modeli akurat tło do akwarium.
radzio27 Opublikowano 30 Grudnia 2011 #5 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zawsze mozesz być prekursorem, mnie akurat nie stać na wypróbowanie farbek modelarskich. Wejdź na stronę producenta i przeczytaj kartę charakterystyki
Rekomendowane odpowiedzi