Skocz do zawartości

Cenzura na tym forum!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Alojzy tak jak inni proszę ciebie o rozwinięcie wątku i osoby popierające o napisanie w tym wątku bez wyzywania i wyśmiewania ,w zupełnie inny sposob w jaki to robisz drogi Alojzy od swojego pierwszego posta na tym forum.

Opublikowano

ja mam za małe jeszcze - jedynie się zasaadzają na małe yellowki, ale te nie zmieszczą się w pysku, więc jeszcze nie widziałem do końca

Opublikowano
Jeżeli kogoś obraziłem to sorry ale nie lubię jak ktoś wszystkich ładuje do jednego worka i przy okazji sie ich obraża

no Ty akurat nie masz za co przepraszać...

kto inny by mógł, ale się nie poczuwa

... a argumentów mu brak

Opublikowano
Chyba Ciebie poniosło troszeczkę. Jak coś piszesz to pisz coś mądrego, jak coś piszesz to miej podperte to faktami w tym momencie wszyscy są w jednym worku. Tylko ty jeden najmądrzejszy PAN NAJMĄDRZEJSZY. Co ty możesz wiedzieć o zarejstrowanych tu ludziach gówno wiesz Czy to nie dziwne że wiekszość ma jedno zdanie a tylko ty inne. Gdzie są Ci wszyscy którzy popierali Ciebie a może to twoja wybujała fantazja i teoria jak Twoje 126l.

Także jak Ci się tu nie podoba to po co zbierasz głos podwiń ogon i wypad

Klubowicz ? To jest forum,czy budka z piwem :?:

Opublikowano
Klubowicz ? To jest forum,czy budka z piwem :?:

a znasz poprzedni wątek? nikt inny jak Alojzy wszystkich poobrażał i teraz znów próbuje... jak nie znasz, to proszę Cię :P

Opublikowano
a znasz poprzedni wątek? nikt inny jak Alojzy wszystkich poobrażał i teraz znów próbuje... jak nie znasz, to proszę Cię :P

Czytam forum na bieżąco Nie wydaje Ci się że merytoryczność jest najlepszym argumentem w każdej cywilizowanej dyskusji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.