cwiet Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor #21 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi temat uznaję za zakończony.
cwiet Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor #22 Opublikowano 14 Lutego 2012 Witam ponownie.Wznowie temat aby nie tworzyć nowego. Mam mały problem, a mianowicie nie mogę dostać Metriaclima zebra masoni reef. I moje pytanie to co byście proponowali w zamian ?. Najlepiej jakby była podobnego ubarwienia. A obsada będzie taka.Po 10 szt młodych Pseudotropheus saulosi Metriaclima estherae red red Pseudotropheus sp. “elongatus neon spot
Post_Mortem Opublikowano 14 Lutego 2012 #23 Opublikowano 14 Lutego 2012 A czy sprawdzałeś tę ofertę: http://www.klub-malawi.pl/index.php/gielda/2/46--m-zebra-chilumba-maison-reef-f1 pozdrawiam
Slawek-meszek Opublikowano 14 Lutego 2012 #24 Opublikowano 14 Lutego 2012 Podobnym pysiem jest metraclima zebra makonde w sumie to ogólnie dostępna Możesz też skontaktować się z Perezem w sprawie m. chilumba zebra maison
cwiet Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor #25 Opublikowano 15 Lutego 2012 Problem polega na tym że z moją miejscowością niem bezpośrednich połączeń aby wysłać przesyłką konduktorską. Dlatego szukałem tej rybki w mojej okolicy.Teraz zorientuję się jak jest z dostępnością Metriaclima zebra "Makonde". 1
jedyneczka Opublikowano 15 Lutego 2012 #26 Opublikowano 15 Lutego 2012 Z moim miastem tez nie ma bezpośredniego połączenia. Ja poprostu dojeżdżam tam gdzie to połączenie jest;) No, chyba, że nie masz autka, wtedy to problem:(
cwiet Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor #27 Opublikowano 16 Lutego 2012 No właśnie to jest problem brak auta:( .
piotr122 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 #28 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Witajcie! Wiem że temat mógł już być ale czy do tej obsady w baniaku /120x45x50/: Pseudotropheus saulosi /2+6/ Metriaclima Estherae Red /1+5/ v /2+6/ pasuje Aulonocara Fire Fisch /i jaka obsada/
Perez666 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 #29 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Saulosi tak Red nie Fire fish bez komentarza...
Post_Mortem Opublikowano 7 Kwietnia 2012 #30 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Niestety nie pasuje bo całkiem inna dieta (aulonki są mięsożercami). Poza tym Fire Fish to wytwór człowieka, nie występujący w naturze i do akwarium biotopowego średnio się nadaje. Z kolei M. eshterae red red rośnie do dość pokaźnych rozmiarów (jest to bardzo masywna ryba) i w akwarium o takich wymiarach może mieć trochę mało miejsca.
Rekomendowane odpowiedzi