Skocz do zawartości

1792 llitrow mojego malawii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe i pojechaliście człowieka a on urzekał niezwykle barwna historią, jakiej trudno szukać na tym forum...

i nawet jeśli akwa 80cm wysokie z szyby 10-tki to fikcja literacka, bo fizyki nie oszukasz, to i tak historia sama w sobie to wynagradza :P

subtelniej trzeba było jechać, subtelniej i z finezją :P:mrgreen:

a mógłbyć taki fajny wątek, patrzcie nightdream już akwa oddawał z szafką :P

Opublikowano

Yaro gdybyś przekroczył to bym to wywalił :) Natomiast całość waszych wypowiedzi jest nieco napastliwa. Kolega może koloryzuje, może zmyśla ale niczego nie narzuca i "chcecie to wierzcie, chcecie nie wierzcie" :)

Opublikowano

Ehhh...no oddawalem, oddawałem...z dobrych chęci, z potrzeby chwili, miałem natchnienie, zrobilo mi się człeka żal :) Nie potrafie dobitniej tego wyrazić, a że przy okazji ubiłbym interes dla siebie, pomagając jemu, to zaoferowałem pomoc. Dopiero przy drugim czytaniu tego posta, nabrałem podejrzeń, że to jednak nie do końca może być prawda. Co nie znaczy, że nie mogę mu baniaka ofiarować;)

Opublikowano

Półtorej tony wody na podłodze - nie zazdroszczę, na pewno niezły kataklizm w mieszkaniu. No, ale jakie jest clou tej historii, że przyjmę ryby? Mam ps. saulosi do wydania, kontakt na pw.

Opublikowano

Jak chcesz mam u znajomego 5 redow mogę Ci załatwić niestety nie od Gucwińskich.

Musiałeś przerywać podróż poślubną znad Malawi ? Przecież przez te 2 dni Twój ojciec i brat uporządkowali by mieszkanie... Mieszkam w Krakowie również jak Ty i zapraszam Cię na obiad... chętnie Cię poznam jeśli będzie mi dane poznać tak wspaniałego hodowce i podróżnika.

--

1792 może to nie litraż tylko nawiązanie do historii o którą masakrę Ci chodzi ;)

-14 maja 1792: Zawiązanie Konfederacji Targowickiej

-Wojna polsko-rosyjska 1792 roku zwana także Wojną w obronie Konstytucji 3 maja

-"Masakry wrześniowe". 2 IX 1792, Paryż.

Prawdopodobnie chodziło Ci o wojne polsko - rosyjską

Jaka jest główna nagroda konkursu ?

--

http://www.akwaswiat.net/1792-litrowa-zaglada-t-30372.html

Zakłada dotknęła również kolegów i koleżanki z akwaswiat:(

Opublikowano

Temat zamykam, a posty tyczące się autora, może i prawdziwe ale niezbyt sympatyczne, usunąłem.

Cały temat zostawiam jako że jest w dziale Off to potraktujmy to jako radosną twórczość :). Gdyby autor chciał coś sprostować to proszę o PW.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.