Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak bodajże Tomek. Siostra też miła i obcykana w rybkach :) Brałem u niego saulosi, yellow, red red, rdzawe i acei. Wszystkie rosna jak na drożdżach, jedza niesamowicie, saulosi po 3 miesiacach się wybarwił. Więc czas na akwa 700-1000 l :)

No to na 100% Tomek. Jego siostra ogarnia zamówienia internetowe.

On osobiście woli negocjacje/sprzedaż face to face , czyli giełdy/wycieczka do jego hodowli itd :)

Też od niego brałem rybki i mają się b. dobrze :) Wybarwione żarłoki, które w ogóle nie są płochliwe :)

Opublikowano

Koledzy proszę o pomoc. W mojej okolicy (Polkowice, Lubin) raczej posucha jeżeli chodzi o pyszczaki (nie mówię o tzw. "Malawi-mix"), dlatego planuję wybrać się do Wrocławia.

Co sądzicie o 'Świat Malawi" w Hali Targowej, warto tak kupić ryby ?

Zastanawiam się też nad "Ikola" na ul. Orzechowej.

Do hodowli w Zawoni k/Trzebnicy też nie jest daleko, więc ewentualnie też biorę pod uwagę.

Doradźcie, czy warto odwiedzić te miejsca, czy szkoda czasu na podróż do Wrocka i lepiej kupić ryby gdzie indziej.

Opublikowano

W Hali Targowej jest b. duży wybór pyszczaków i zawsze Ci coś podpowiedzą.

Do Zawoni koło trzebnicy nie trzeba jeździć.

Możesz umówić się na telefon po odbiór w kilku punktach we Wrocławiu

np w ndz z Tomkiem na giełdzie elektornicznej, bądź w pt na tej giełdzie zoologicznej (zapomniałem adres). Istnieje też możliwość odbioru ryb chyba na Bielanach przy wjeździe do Wrocławia u Tomka siostry po uzgodnieniu.

Co do Ikoli powiem szczerze, że chcę się wybrać tam w weekend zobaczyć co mają.

W Trzmielu są również pyszczaki

Pytanie jest również jak bardzo zależy Ci na cenie ? :)

Koledzy proszę o pomoc. W mojej okolicy (Polkowice, Lubin) raczej posucha jeżeli chodzi o pyszczaki (nie mówię o tzw. "Malawi-mix"), dlatego planuję wybrać się do Wrocławia.

Co sądzicie o 'Świat Malawi" w Hali Targowej, warto tak kupić ryby ?

Zastanawiam się też nad "Ikola" na ul. Orzechowej.

Do hodowli w Zawoni k/Trzebnicy też nie jest daleko, więc ewentualnie też biorę pod uwagę.

Doradźcie, czy warto odwiedzić te miejsca, czy szkoda czasu na podróż do Wrocka i lepiej kupić ryby gdzie indziej.

• Dziękuję 1