Aspat Opublikowano 26 Listopada 2011 #11 Opublikowano 26 Listopada 2011 Samce Demasoni i Saulosi są do siebie podobne, przez co będą traktować siebie jako potencjalną konkurencję. W akwarium będziesz miał bezustanną bitwę, a tego chcesz chyba uniknąć...
eljot Opublikowano 26 Listopada 2011 #12 Opublikowano 26 Listopada 2011 a dlaczego yellow oisze ze roslinozerca to dlaczego inna dieta A możesz przytoczyć źródło?
krzysiekkk Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor #13 Opublikowano 26 Listopada 2011 tak to zrodlo http://www.malawiaitanganika.pun.pl/viewtopic.php?pid=11
Perez666 Opublikowano 26 Listopada 2011 #14 Opublikowano 26 Listopada 2011 Lepiej nie korzystaj z tego źródła....takich bzdur dawno nie czytałem.
eljot Opublikowano 26 Listopada 2011 #15 Opublikowano 26 Listopada 2011 To niestety autor niezbyt się wysilił i szkoda że nie podał źródeł na których opierał swój artykuł bo sam chyba nie hodował ich zbyt długo lub wcale (nawet rozmiar się nie zgadza) . Polecam zajrzeć do artykułów lub książek Ada Konings'a lub do naszego serwisu http://www.klub-malawi.pl/index.php/serwis/artykuy/opisy-gatunkow/87-labidochromis-caeruleus
krzysiekkk Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor #16 Opublikowano 27 Listopada 2011 to juz nie mam pomyslu co mi sie podobalo to nie moze byc:( A z drugiej strony czy ja znajde w krakowie takie wyszukane gatunki. A czy ktos rozpoznal dokladnie te dwa gatunki co ja mam? I czy jak podrosna mi pyszczaki to pozniej bede mogl cos jeszcze dopuscic? -- No to narazie obsade juz mam. Wiem jakie byly te dwa gatunki co mialem a teraz dokupile jeszcze dwa i mam juz obsad 5x elongatus 5x lombardzki to te co byly a teraz 5x metriaclina red red 5x aulunocara colico no i stare rybki ktore sobie tam narazie plywaja
Perez666 Opublikowano 27 Listopada 2011 #17 Opublikowano 27 Listopada 2011 5x aulunocara colico Wiesz o tym że ten calico to ludzki twór tak jak fire fish?
krzysiekkk Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor #18 Opublikowano 27 Listopada 2011 No nie wiedzialem ale teraz juz wiem. Ale calkiem fajne zawsze mi sie podobaja. mam teraz 20 pyszczakow i stare rybki poki sa. i na 450 mi chyba wystarczy nie bede juz nic dokupowal moze sie same kiedys rozmnoza:d
krzysiekkk Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor #19 Opublikowano 5 Grudnia 2011 a ja slyszalem ze calico to jednak naturalne rybki nie twor. a czy demasoni moze byc z lombardzkim?
Rekomendowane odpowiedzi