kunta Opublikowano 13 Listopada 2011 #11 Opublikowano 13 Listopada 2011 Nigdy nie miałem NF w rozmiarze L ale sądząc po M-ce powinien być spoko. Co do Dainichi to zdecydowanie S.
Slawek-meszek Opublikowano 13 Listopada 2011 #12 Opublikowano 13 Listopada 2011 Kunta podpowiedz mi jaki dainchi dla roslinozercwa jaki dla miesozercw i oczywiscie cos na wzbarwienie
nabe Opublikowano 13 Listopada 2011 #13 Opublikowano 13 Listopada 2011 Dainichi veggie dla roślinojadów, ultima krill dla mięsożerców.
kunta Opublikowano 13 Listopada 2011 #14 Opublikowano 13 Listopada 2011 Możesz też od czasu do czasu sypnąć im Color FX
Tan-Mal Opublikowano 13 Listopada 2011 #15 Opublikowano 13 Listopada 2011 dla miesozecow polecam O.S.I. Cichlid platki i granulat dla roslinozercow O.S.I. Spirulina platki i granulat . Wszystkie pokarmy z dodatkiem enzymow trawiennych co ma kapitalny wplyw na proces trawienia i przyswajania pokarmu ale tez na czystosc wody
Michal_Chrzanowski Opublikowano 22 Listopada 2011 #16 Opublikowano 22 Listopada 2011 z mojego doświadczenia z NF. L - trochę większe od Medium Dainichi M - najlepszy rozmiar dla większości ryb - porównywalne z Dainichi Small S - trochę grubszy od pokarmu dla narybku. Dla moich ryb L jest za duże. Rozmiaru S używam, tak jak suszonego planktonu. Nawet duże ryby za nim pływają i jedzą, napewno mają przy tym trochę ruchu.
Rekomendowane odpowiedzi