Tasiorsz Opublikowano 25 Października 2011 #1 Opublikowano 25 Października 2011 Witam, Zwracam się z zapytaniem do znawców Malawi i Tanganiki w dwóch sprawach 1) Proszę o informację jak nazywają się ryby do których linki zamieszczam Przy "ładowaniu" się zdjęć proszę o cierpliwość 2) Fot1 przedstawia rybę która przebywa cały czas w jednym miejscu w akwarium nie pobiera pokarmu i wygląda jak by coś miała w pysku. Usiłuje płynąć w dół akwarium w w powietrzu napowietrzającym zbiornik Czy to możliwe aby ta ryba miała w pysku ikrę ? Jeżeli tak czy w jakiś sposób odizolować tą rybę od pozostałych? Z identyfikacją zapraszam do galerii.Perez666. -- NO to mi pomogłeś. Jak bym znalazł w galerii to bym nie pisał posta. Odpowiedzi na drugie pytanie nie znajdę w galerii. Szkoda czasu
brazylia Opublikowano 25 Października 2011 #2 Opublikowano 25 Października 2011 Nie miales szukac w Galerii, a zamiescic tam swoje foty w dziale Niezidentyfikowane i tam ktos Ci pomoze w indentyfikacji.
Tasiorsz Opublikowano 25 Października 2011 Autor #3 Opublikowano 25 Października 2011 ok to już zamieszczam -- Nie mogę znaleźć działu Niezidentyfikowane. Czy możesz mi pomóc?
brazylia Opublikowano 25 Października 2011 #4 Opublikowano 25 Października 2011 No problem;) Jest tutaj Po prawej u gory znajdziesz "Dodaj zdjecie" jak juz bedziesz w galerii.
Rekomendowane odpowiedzi