różnego rodzaje piaskowce, łupki itp. południowaWwarszawa
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez marek_z_81 · Opublikowano
Chciałem przedstawić Wam nowego moderatora. Fajnie, że są jeszcze ludzie, którym się chce. Dzięki @hilux -
Przez hilux · Opublikowano
Nikt tu nie pisze o forumowej aktywności wystrzelającej jak z procy. Póki co myślimy jak zatrzymać nowych użytkowników, którzy się pojawiają ale zbyt często znikają. -
Przez pozner · Opublikowano
Jarku, nie wiem ilu jest teraz moderatorów, jeden, dwóch czy pięciu. Zrozumiałem z Twojej wypowiedzi, że jest jeden i póki co to wystarczy. I ok. Odniosłem się tylko do Twoich obaw w stosunku do pomysłu hiluxa, takich trochę na wyrost. Jeśli zrealizujesz ten pomysł i okaże się, że aktywność na Forum wystrzeli jak z procy (oby), to wtedy będziesz się martwił. Może wtedy i ja zgłoszę się do moderowania. Chociaż nie wiem czy to dobry pomysł😉 -
Przez hilux · Opublikowano
Pax między chrześcijany, panowie. Zgłosiłem się na drugiego moderatora, jeśli moja walka o władzę nad światem kandydatura przejdzie, to moderatorów będzie dwóch, a to na razie wystarczy. -
Przez yaro · Opublikowano
Krzyśku, ile swojego czasu poświęciłeś na moderację? Mówisz to ze swojego doświadczenia? Czy po prostu tak Ci się wydaje? Żaden z nas nie jest na forum zatrudniony na etat, każdy czy to członek zarządu czy moderator poświęca swój prywatny czas. Zazwyczaj gdy jest spokój niewiele jest do roboty nawet przez miesiąc, ale każdy z nas ma prawo do odpoczynku, wyjazdu, awarii komputera, do poświęcenia czasu rodzinie czy urlopu. Może wystąpić setka powodoʻw, że w tym jednym momencie jedynej osoby nie będzie - bo ma do tego prawo. Więc czy będzie moderatorów dwóch czy pięciu, nie ma znaczenia dla sytuacji finansowej klubu, bo każdy wystawia z nich taką samą "fakturę" za swój czas. A ilość moderatorów ma takie znaczenie, że po pierwsze jest większa możliwość reagowania na problemy, po drugie czym nas więcej aktywnych ludzi na forum tym więcej się dzieje. Znalazł bym pewnie jeszcze więcej zalet. -
Przez pozner · Opublikowano
Przy obecnej aktywności na Forum, jeden mod w zupełności wystarczy. Nie ma co się martwić na zapas.
-
-
Tematy
-
Grafiki

Rekomendowane odpowiedzi