maciejborek Opublikowano 3 Września 2011 #1 Opublikowano 3 Września 2011 Moje akwa to 300 litrów NO3-22, NO2-0, GH-16d, KH-10-15d, ph 7,8 Karmie 2-3 razy dziennie mieszanką Hikari Gold, spiruliną, wodzieniem,... obsada: Labidochromis caeruleus (yellow) 4 szt. (do redukcji) Melanochromis cyaneorhabdos (Maingano) 6 szt. M.estherae red red. teraz 6szt. Aulonocary Fire Fish Red Line 6 szt. Dzisiaj rano zauważyłem, że jedna z Aulonocar ma po prawej stronie na brzuchu gule wielkości 0,5 cm. Co to może być? Jak zrobię zdjęcia to postaram się je dołączyć.
Aspat Opublikowano 3 Września 2011 #2 Opublikowano 3 Września 2011 Może jestem panikarzem, ale wstępnie (zanim wypowiedzą sie doświadczeni forumowicze) radziłbym odłowić rybę z ogólnego i to jak najszybciej...
maciejborek Opublikowano 3 Września 2011 Autor #3 Opublikowano 3 Września 2011 ok dzisiaj się dowiedziałem na targach, co to jest. Nieaktualny problem.
Aspat Opublikowano 3 Września 2011 #4 Opublikowano 3 Września 2011 Zrób i wstaw to zdjęcie, bo bez niego sie nie obejdzie...
ryrek Opublikowano 3 Września 2011 #5 Opublikowano 3 Września 2011 Witam a jak ci rosna aulonki moje maja tak 7 cm i mam pierwsze młode,ale tarło było juz ze 4 razy tylko nigdy do konca nie doszły nie wiem czemu
nabe Opublikowano 5 Września 2011 #6 Opublikowano 5 Września 2011 ryrek, proszę nie robić offtopu. Czy kol. maciejborek zechciałby podzielić się informacją co to było, żeby podsumowąć temat?
Anka Opublikowano 7 Września 2011 #7 Opublikowano 7 Września 2011 I co powiedzieli na targach, co to było? Nasz pyszczak też ma dziwną b.dużą narośl i nie wiemy co to jest więc proszę o info. jak to leczyć.
Rekomendowane odpowiedzi