rafik1 Opublikowano 23 Lipca 2011 #11 Opublikowano 23 Lipca 2011 Kolego to już nie tylko złodziejstwo ale już nawet paserstwo
Perez666 Opublikowano 23 Lipca 2011 #12 Opublikowano 23 Lipca 2011 Przydałoby się na Zoobotanikę trochę tych kamuli...
sq6www Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor #13 Opublikowano 23 Lipca 2011 Kolego to już nie tylko złodziejstwo ale już nawet paserstwo O ja sobie wypraszam takie oskarżenia.. ;p;p Kamienie leżą na dużej hałdzie więc .. "czym chata bogata" Nie widzę tabliczki typu "teren prywatny" a co wedle naszego dziurawego polskie prawa.. co nie jest zakazane jest dozwolone.. ;p;p;p A co to ta ZooBotanika..?
Sir_Yaro Opublikowano 23 Lipca 2011 #14 Opublikowano 23 Lipca 2011 A co to ta ZooBotanika..? http://www.wigor-targi.com/targi,462,ZOO-BOTANICA+2011.html
rafik1 Opublikowano 23 Lipca 2011 #15 Opublikowano 23 Lipca 2011 heh...to był żarcik.Jak możesz to ładuj na maksa...
sq6www Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor #16 Opublikowano 23 Lipca 2011 rafik1 luzik... a z tą ZooBotanica nie zajarzyłem zupełnie.. co roku jestem na Hali Ludowej w tym roku tez pewnie nie omieszkam być.. Moja żona uwielbia tam jeździć
bikebog Opublikowano 24 Lipca 2011 #17 Opublikowano 24 Lipca 2011 jak nie w akwarium to będzie doskonały materiał na upiększenie skalników na ogrodzie. Tak na marginesie powiem że sam suchy kamień nie jest zbyt ładny, ale jak spróbowałem i zmoczyłem taką stertę wodą zdecydowanie ładniejsze.. Mokry kamień w ogrodzie piękna rzecz, jeżeli to ma być tylko do ogrodu to możesz polakierować matowym lub z połyskiem (jak Tobie bardziej pasuje) i będziesz miał zamierzony efekt przez cały rok .
sq6www Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor #18 Opublikowano 24 Lipca 2011 Mokry kamień w ogrodzie piękna rzecz, jeżeli to ma być tylko do ogrodu to możesz polakierować matowym lub z połyskiem (jak Tobie bardziej pasuje) i będziesz miał zamierzony efekt przez cały rok . No ale ja tą "mokrość" sprawdzałem pod kątem wyglądu po włożeniu później do akwarium, no i wypadły wyśmienicie A jeszcze takie pytanko odnośnie łączenia kamieni. Głównie dlatego że jeszcze do tej pory nie udało mi się znaleźć tak dużego jakbym chciał. Czym łączyć kamienie żeby spoiwo niezabardzo rzucało się w oczy... Czy najlepiej cementem czy silikonem?
slawek gorol Opublikowano 24 Lipca 2011 #19 Opublikowano 24 Lipca 2011 Tylko i wyłącznie silikonem akwarystycznym . Lecz pamiętaj, że sklejone konstrukcje ciężko się sprząta:) o małych zmianach wystroju też można zapomnieć.
nabe Opublikowano 25 Lipca 2011 #20 Opublikowano 25 Lipca 2011 Wygląda zupełnie jak mój, hm, granit :] Tak czy siak nadaje się, czemu nie.
Rekomendowane odpowiedzi