sabotage Opublikowano 22 Lutego 2007 #1 Opublikowano 22 Lutego 2007 Witam Wszytskich Otrzymałem miła szanse, na posiadanie zbiornika 100/35/40 czyli jakies 140 litrow. W sumie bardzo wszytsko spoko i fajnie, ale nie mam pomyslu na obsade, nie wiem do konca sam co chailbym trzymac w srodku. Malawii nie chche , bo juz mam, teraz chcailbym sprobowac czegos innego, nie mysle tu o danio itp. Szukam jakiegos oryginalu, moze byc to nawet baniak jednogatunkowy... Podpowiedzcie, co byscie trzymali w takim akwa, jakie gatunki, moze Wiktorie, Tange? ,Pielegnice azjatyckie... Moze jeszcze cos innego? Gdybyscie dostali taki 140 litrowy baniaczek, co byscie w nim urzadzili? Cytuj
nabe Opublikowano 22 Lutego 2007 #2 Opublikowano 22 Lutego 2007 Gdybyscie dostali taki 140 litrowy baniaczek, co byscie w nim urzadzili? Raj dla muszlowców! Cytuj
tolek_banan_1987 Opublikowano 22 Lutego 2007 #3 Opublikowano 22 Lutego 2007 Zdecydowanie tanga i zdecydowanie muszlowce Kapitalne stworzonka Cytuj
nimbo Opublikowano 22 Lutego 2007 #4 Opublikowano 22 Lutego 2007 zgadzam sie A. Calvus badz A. Compressiceps z tanganiki beda pasowaly Cytuj
nabe Opublikowano 22 Lutego 2007 #5 Opublikowano 22 Lutego 2007 A nie może L. Meleagris? Są prześliczne. Btw, ma je ktoś? Sam poszukuję .. Albo stadko multików, o Cytuj
mars Opublikowano 22 Lutego 2007 #6 Opublikowano 22 Lutego 2007 zgadzam sie A. Calvus badz A. Compressiceps z tanganiki beda pasowaly one dorastaja do 14 cm a takie akwa dla nich to raczej minimum na jakąkolwiek egzystencje i mimo że oba gatunki wspaniałe to tez z Tangi bym obstawiał muszlowce bo ciekawe i pieknea dla nich taki baniak to w sam raz Cytuj
aditu Opublikowano 23 Lutego 2007 #7 Opublikowano 23 Lutego 2007 A nie może L. Meleagris? Są prześliczne. Btw, ma je ktoś? Sam poszukuję .. Albo stadko multików, o meleagrisy - ostatnio bardzo ciezko o nie ale jak je gdzies znajdziesz to daj cynk Cytuj
sabotage Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor #8 Opublikowano 23 Lutego 2007 Jesli muszlowce, moglbym prosic o podanie (kilku) nazw? Jestem niestety zielony w tym temacie Cytuj
aditu Opublikowano 23 Lutego 2007 #9 Opublikowano 23 Lutego 2007 jesli chcesz wieksze stadko to w zasadzie wybor jest niewielki - neolamprologus multifasciatus lubn. simillis - osobiscie wole simillisy Cytuj
sabotage Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor #10 Opublikowano 23 Lutego 2007 Hmm czy wieksze, czy mniejsze stado to juz nie jest takie wazne, chodzi zeby bylo "fajnie", jesli Calvusy to ile,jakie proporcje (nie ukrywam ta ryba baardzo mi sie podoba) jesli co innego, to co i w jakich haremach je trzymac?? Dzieki i pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi