joke00 Opublikowano 8 Maja 2011 #1 Opublikowano 8 Maja 2011 Hejka, jak w temacie podejrzewam, że to nie tylko moje zmartwienie. Chciałem się Was zapytać jakie macie rozwiązanie na tą niedoskonałość.
Perez666 Opublikowano 8 Maja 2011 #2 Opublikowano 8 Maja 2011 Problem drgań był wielokrotnie omawiany na forum,użyj szukajki. Tu masz jedno z rozwiązań... http://forum.klub-malawi.pl/viewtopic.php?f=16&t=6506&hilit=drgania
joke00 Opublikowano 8 Maja 2011 Autor #3 Opublikowano 8 Maja 2011 Takie rozwiązanie jest dobre jak ma się zabudowany filtr z tłem na mam akurat głowicę w większości na widoku i takiego rozwiązania nie znalazłem.
mutra Opublikowano 20 Maja 2011 #4 Opublikowano 20 Maja 2011 On drga czy buczy? Na początek sprawdź czy głowica nie dotyka do szyby, węży, pokrywy, kabli itp. Potem sprawdź czy wszystkie przyssawki są właściwie zamocowane i przyklejone do szyby. Jeżeli to nie pomoże to będziesz musiał pokombinować techniką zaprezentowaną w poscie z linka. To praktycznie jedyna sensowna metoda.
Michal_Chrzanowski Opublikowano 22 Maja 2011 #5 Opublikowano 22 Maja 2011 Proponuje sprzawdzic, czy nie jest przytkany. Mój delikatnie wibruje, co jest kompletnie niesłyszalne...
joke00 Opublikowano 22 Maja 2011 Autor #6 Opublikowano 22 Maja 2011 nic z tych rzeczy po prostu źle wykonane mocowanie, ale udało się zamontowałem w narożniku pokrywy poprzeczkę w której jest wkręt z nierdzewki a filtr na nim wisi na 3 gumkach recepturkach.
Rekomendowane odpowiedzi