Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W akwarium mam 1 filtr wewnętrzny i 1 zewnętrzny.Wewnętrzny zaczyna się psuć i będę musiał go wymienić bo już nie jest taki wydajny.Za nieduże pieniądze mogę kupić Tetra 1200.

Nie wiem czy mogą być 2 filtry zewnętrzne,czy musi być 1 zewnętrzny i 1 wewnętrzny.

Jeżeli mogą być 2 zewnętrzne to co proponujecie za wkłady do Tetry.W tym co mam jest 3 kosze.W dwóch koszach mam ceramikę a w trzecim gąbkę.

Opublikowano

Ten temat był już niejednokrotnie poruszany,przeszukaj forum.

W skrócie,lepiej jeśli za filtrację mechaniczną odpowiada głowica aniżeli kubeł.Po prostu kubeł jest zbyt słaby aby efektywnie zaciągał wszelkie nieczystości.Ewentualnie dokupić cyrkulator i się trochę pobawić by odpowiednio wszystko "poustawiać".

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.