Cristoph Volph Opublikowano 20 Kwietnia 2011 #1 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Nie za bardzo mialem w ktory dzial to pytanie mialem wrzucic, ale moze poznam jakas odpowiedz? Na portalu youtube.com znalazlem juz dawno film "Lake Malawi" nie za bardzo pamietam czy sa 2 czy 3 party, sa inne o Tanganice itd, ale ja chcialem was zapytac czy znacie nazwy filmow, moze odcinki programow przyrodniczych o takiej tematyce jak w nazwie mojego filmu. Czekam na info bo chetnie sobie poogladam dlugie filmy z wodnego zycia afrykanskiego jeziora Cytuj
kunta Opublikowano 20 Kwietnia 2011 #2 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Poszukaj - był kiedyś taki wątek. Możesz sprobować znaleźć Stars from Malawi czy jakoś tak - niezly jest Cytuj
eljot Opublikowano 20 Kwietnia 2011 #3 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Do wyszukania "Jewel of the Rift" Cytuj
Perez666 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 #4 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ostatnio na Animal Planet było o pielęgnicach z wielkich rowów afrykańskich w jednym z odcinków "Mutant planet". Cytuj
cactus Opublikowano 21 Kwietnia 2011 #5 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Perez! Pisałem w lutym maila do cyfrowego polsatu z zapytaniem o możliwość wyemitowania cyklu "Mutant Planet". Jeśli nawet mój mail miał z tym cokolwiek wspólnego to dranie nie raczyli mnie poinformować o tym że to poleci Dostałem jedynie po kilku dniach odpowiedź że będzie leciało pod nazwą "Wybryki Ewolucji" -.- Przespałem Dla Cristopha: "Mutant Planet" "Jewel of the Rift" np. Cytuj
Cristoph Volph Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor #6 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Dzieki Cactus za podrzucenie filmow fajnie sie oglada cos takiego znalazlem jescze kilka fajnych filmow, Ogladnijcie ten film http://www.youtube.com/watch?v=qTQXzwUMado&feature=related I powiedzcie mi co to za gatunki ryb z filmu podczas 2 minuta 12 sekunda i jescze 2 minuta i 27 sekunda, ta 1 rybka wyglada jak jakis Tropheops, ale co to za ryby? Na pewno Mbunka Cytuj
eljot Opublikowano 22 Kwietnia 2011 #7 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Pierwszy samiec to Tropheops ale który to dopasuj sam http://cichlidenareal.ru/wiki/index.php?rod=TROPHEOPS ; drugi to Matriaclima aurora Cytuj
Malpat Opublikowano 7 Maja 2011 #8 Opublikowano 7 Maja 2011 Ostatnio na Animal Planet też był film o pielęgnicach z jezior afrykańskich. Bardzo fajny ; ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi