bigb Opublikowano 5 Kwietnia 2011 #1 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam, zastanawiam się nad 2 świetlówką do akwarium z Saulosi i Maingano. Padła mi tylna sera blue sky i została tylko frontowa o barwie 4200K. Zastanawiam się nad Aqua-glo, Power-glo, Phillips Aquarelle, Narva Oceanic Blue, Sylvania aquastar. Qrcze nie wiem juz sam, która lepiej wybarwi niebieski nie "niszcząc" żółtego samic Saulosi. Którą polecacie?
galadriel Opublikowano 5 Kwietnia 2011 #3 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Sylvania Aquastar daje lekko fioletową poswiatę - mam ja u siebie.
cactus Opublikowano 5 Kwietnia 2011 #4 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 aquarelka i aqua glo też, moim zdaniem najlepsza z tego zestawienia byłaby power glo
bigb Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor #5 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Własnie te trzy w tej chwili są głównymi faworytkami do zakupu. Zastanawiam się jaka różnica w widmie jest pomiędzu aqua a power glo (aqua jest bardziej fioletowa czy power?).
cactus Opublikowano 5 Kwietnia 2011 #6 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 aquarelle i aqua glo świecą bardziej fioletowo niż power glo
Rekomendowane odpowiedzi