Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuję zakup kubełka HW 302 lub HW 303 jednak nigdzie nie mogę znaleźć informacji o pojemności wkładów każdego z nich. Czy ktoś z szanownych użytkowników tych filtrów może się wypowiedzieć ile wkłądów w litrach wchodzi do HW 302 a ile do HW 303? Pojemność samych kubełków to podobno ok. 10l dla HW 302 oraz 14,6l dla HW 303.

Opublikowano

Mirsto nie pamiętam w cyferce ale w filtr hw302-1000l/h weszła mi cała ceramika z fluvala 404 i jeszcze ciut :wink:

pozdrowił

Opublikowano

mam fluvale 305- przeznaczony do 300l i hw302 - przeznaczony do 250l o ile dobrze pamiętam przeplyw nominalny oba po 1000l/h i po wypelnieniu podobnie dmuchają z tym ,że wspomniany hw302 ma większe złoże

pozdrowił :wink:

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.