Skocz do zawartości

Samica Yellow z mlodymi w pysku w coraz gorszym stanie :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla pasjonata/hobbysty jest to niedopuszczalne.Ja chcę podziwiać naturalne zachowania pyśków,a nie stresować i narażać jej zdrowie/życie ,bo chcę szybciej zobaczyć młode które....wycisnąłem :shock:

Jest to złe postępowanie którego nie popieram,sądzę że zdecydowana większość kolegów myśli podobnie.

Proszę nie propagować tej kontrowersyjnej metody,która niczemu nie służy...

Opublikowano

Żeby was pogodzić zasugeruję odłowienie tej nieszczęsnej samicy do kotnika. Chociaź jak wspomniał Yaro,po powrocie sytuacja wróci do stanu poprzedniego.I przemyśl cel trzymania pyszczaków w takim małym akwarium, imo 120litrowe szkło nie nadaje się dla żadnego gatunku który wymieniłeś, poza tym układy płci, ilości - nieodpowiednie.Ostatecznie naciągane jednogatunkowe.Wtedy same yellow, oczywiście za tym idzie zmiana diety na poprawną. Wyciągania w tej sytuacji młodych z pyska nie skomentuję.

Opublikowano

Wyciskać koledzy to wiecie kiedy? - w lutym - jak kolega miał problem - teraz albo rybki nie ma, albo inne wyjście ;)

Zawsze lubię odgrzewane kotlety, wtedy wychodza takie fajne porady ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak Yaro słusznie zauważył temat jest przeterminowany jak mięso z Reala :wink: . Wszystko wskazuje na to, że autor wątku nie jest już zainteresowany poinformowaniem nas co i jak...

Temat zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.