Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  flaczak napisał(a):
Narazie zostawie yellow i saulosi a reszte sprzedam lub zamienię na yellow.I dzięki wszystkim za pomoc.

My swoje a ty i tak zrobisz po swojemu...

Do tego akwa nadaje się(ja sądzę że nie) tylko 1+3 saulosi.Przy większej ilości ryb ten baniak będzie przypominał oblężenie hipermarketu przed świętami...

Opublikowano

To co mam zrobić narpiew kupiłem pyszczaki a nie są tanie a teraz oddam za groszę a tak jak zamienię na yellow lub saulosi to jeszcze tak dużo na tym nie strace.

Opublikowano
  Perez666 napisał(a):
  flaczak napisał(a):
Narazie zostawie yellow i saulosi a reszte sprzedam lub zamienię na yellow.I dzięki wszystkim za pomoc.

My swoje a ty i tak zrobisz po swojemu...

Do tego akwa nadaje się(ja sądzę że nie) tylko 1+3 saulosi.Przy większej ilości ryb ten baniak będzie przypominał oblężenie hipermarketu przed świętami...

Uważasz,że do 140l nie nadaje sie saulosi a do 200l nadaja sie demasoni?

Smieszne...

Proszę trzymać się tematu. Kolejne OT będą usuwane. Gorol.

Opublikowano
  Exasperatus napisał(a):
Uważasz,że do 140l nie nadaje sie saulosi a do 200l nadaja sie demasoni?

Smieszne...

Szanowny kroczku,brevisie ,africalake,exasperatus(chyba nic nie pominąłem?)zauważ że te 140l to tylko pow.dna 80x35 a więc chyba mniej aniżeli 100x40?Chyba że się mylę...

Nie będę Ci się tłumaczył że to zbiornik przejściowy itp.bo dyskusja z Tobą do niczego konkretnego nie prowadzi,więc poluzuj kucyki...

flaczak napisał(a):
To co mam zrobić narpiew kupiłem pyszczaki a nie są tanie a teraz oddam za groszę a tak jak zamienię na yellow lub saulosi to jeszcze tak dużo na tym nie strace.

Trzeba było się popytać przed faktem a nie po...

Zostaje Ci kupno większego akwa,bądź ostre cięcie obsady...wybór należy do Ciebie.

Opublikowano
  flaczak napisał(a):
Na nowe akwa nie zgodzą się rodzice, więc zostaje mi drugie rozwiązanie.

Więc do dzieła.

Pamiętaj że to dla dobra ryb,po prostu muszą mieć gdzie "rozprostować płetwy" a przy 2 gatunkach(choćby nawet w min.haremach 1+3)takiego komfortu już nie będą miały...

Opublikowano

W poniedziałek ryby wyjeżdzają do sklepu zoologicznego zostają tylko saulosi i yellowy.Ale powinny się już rozmnażać jak zostaną te dwie rasy?A jak nie to zlikwiduje też yellowy.

Opublikowano

że wam się chce jeszcze klikać.

Gość i tak zrobi co chce.

Wpuść te ryby do ścieku i zobaczysz że zaczną się rozmnażać, bo wiele zwierząt ma coś takiego jak instynkt przetrwania i w celu przedłużenia gatunku za wszelką cenę będą chciały się rozmnożyć.

Ale w akwarystyce nie na tym to polega - hodowla ryb w akwarium ma polegać na chęci obserwowania zachowania ryb, na czerpaniu z tego przyjemności a nie na tym co ty chcesz osiągnąć.

jeżeli lubisz dużo ryb w jednym miejscu to proponuję kupienie szprotek w oleju.

Co byśmy nie napisali to i tak zrobisz po swojemu, więc ja sobie daje już tym razem spokój.

Opublikowano

A czy byście mogli zobacześ w galeri Niezidentyfikowane mojego yellowa jest na samym początku i byśćie mi powiedzieli cz to samiec czy samica ok.