zielu20 Opublikowano 13 Grudnia 2010 #1 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Nakleiłem tło z folii (na zewnątrz) - nie było widać żadnych nierówności. Wstawiłem zbiornik, zalałem wodą itd - wyglądało całkiem nieźle Zaświeciłem światło - wygląda nieciekawie a dokładnie tak da się coś z tym zrobić? czy trzeba zerwać? jak uatrakcyjnić wystrój tego zbiornika? rośliny?
yaro Opublikowano 13 Grudnia 2010 #2 Opublikowano 13 Grudnia 2010 wycisnąć powietrze zza folii, poukładać inaczej kamienie, wyrzucić te bąbelki, nie podobają mi się kamienie na podłożu.
brazylia Opublikowano 14 Grudnia 2010 #3 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Tlo foliowe najlepiej naklejac na plyn do naczyn, ewentualnie mozesz kupic fixol JBLa, tez jest dobry. Kamienie postaraj sie ulozyc bardziej nieregularnie, teraz wygladaja bardzo sztucznie.Bable jak kto lubi, ale moglbys chociaz ukryc ten wezyk. Podoba ci sie taki zielony, biegnacy przez srodek akwa?
zielu20 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor #4 Opublikowano 14 Grudnia 2010 napowietrzacz został wrzucony tylko tak na chwilę
yaro Opublikowano 14 Grudnia 2010 #5 Opublikowano 14 Grudnia 2010 znaczy że za bardzo nie wyprostowałeś tej folii. Próbowałeś przekłuwać pęcherzyki powietrza igłą?
zielu20 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor #6 Opublikowano 18 Grudnia 2010 tło poprawione, żwir usunięty, kamienie poukładane inaczej fotkę zamieszczę jutro a poza zbiornikiem wygląda to tak (schemat)
Rekomendowane odpowiedzi