Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zamowilem go w piatek (ale niestety pierwszy raz bede nim karmil swoje ryby jak dotrze do mnie wiec nie moge nic o nim powiedziec) a skoro juz mowa o tym pokarmie to czy to rzeczywiscie OSI? (bo cena platkow osi w pudelku 200g to 82 zl)

Opublikowano
zamowilem go w piatek (ale niestety pierwszy raz bede nim karmil swoje ryby jak dotrze do mnie wiec nie moge nic o nim powiedziec) a skoro juz mowa o tym pokarmie to czy to rzeczywiscie OSI? (bo cena platkow osi w pudelku 200g to 82 zl)

Tak -to rzeczywiście OSI - w aukcji jest podane 100 g .

Podobnie jak tropical super forte - 1 litr 16 pln ,a 1200 ml w opakowaniu małym - około 40 . Czyli zblizona relacja . Zawsze można zakupić sobie oryginalne opakowanie , porównać ,względnie poddać analizie .

Towar pochodzi z oryginalnych ,dużych opakowań .

Opublikowano

forte litr - 184 g - 16 pln

osi - 100 g - 17 pln

Jeśli chodzi o zwykły rachunek arytmetyczny - to forte , natomiast jeżeli szukasz alternatywy żywieniowej ... no to masz odpowiedż . Ja używam jednej i drugiej - wydaję mi się ,że OSI jest nieznacznie lepsza ,czy warta swej ceny... to juz subiektywna sprawa . Jakiejś gigantycznej ,super -zauważalnej różnicy nie oczekuj .