Skocz do zawartości

O pyszczakach na DVD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ogladnoł bym na dvd lub divx cos o pyszczakach najlepiej zycie pokazane w ich prawdziwym srodowisku

Podobno cos kiedys było na discovery czy planete ,ale niestety nie widziałem ma ktos moze cos takiego nagrane ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wykopię suchara, bo ostatnie znalezisko które wypłynęło z czeluści internetu powaliło mnie na kolana, przeszły mnie dreszcze i chcę jeszcze :) Mowa o dokumencie "Malawi and the lake of stars" puszczonym na kanale Nature czy gdzieś, który jakiś zaradny rosyjski człowiek nagrał z satelity i umieścił w sieci. Przepiękne zdjęcia cichlidów w naturalnym środowisku,innych zwierząt jakie występują w okolicy i z życia mieszkańców okolic Niasy.Dzięki temu można min. zobaczyć jakie rosliny rosną w naszym jeziorze i jakie ryby tam można spotkać w takim otoczeniu, zaskoczenie gwarantowane.Nie wiem jaki jest status prawny takiego materiału, więc linka nie podam, zainteresowani znajdą to sobie przez Filestube.

Opublikowano

nabe

generalnie to moglbys zapodac jakiegos linka skad mozna sciagac watpie zeby ktos to zanegowal

izydor

twoja odpowiedz nic niewnosci do tego watku do tego udajesz swietoszka ze sie brzydzisz nielegalnych materialow ciekawy jestem czy wszystko masz na pc oryginalne

sciaganie materialow z torrentow nie jest piractwem bardzij juz ich rozpowszechnianie , a ze torrenty dzialaja tak ze jak ssasz to masz innym dac tez sciagnac = rozpowszechnianie

sciagniecie ,obejrzenie i skasowanie niezrobi z ciebie przestepcy

Dlatego panowie jak ktos ma jakis ciekawy material bardzo prosimy !!!!

Opublikowano
Protokół Bittorent != piractwo, poza tym do niczego nie namawiam :)

A skąd! Protokół służy do wymiany plików i szeregu materiałów. Piractwem jest wymiana treści prawnie chronionych.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.