marcinem Opublikowano 17 Października 2010 #1 Opublikowano 17 Października 2010 Witam, gdzie mogę kupić nie drogo pokrywę alu 150x50?? Słyszałem, że są tanie zestawy do montażu, ale czy to prawda to nie wiem. Może ktoś wie gdzie tańsze są?? Te plastikowe mnie nie kręcą i nie wyglądają za dobrze.
docia Opublikowano 18 Października 2010 #2 Opublikowano 18 Października 2010 zrob sobie z plyty wiorowej , ja mam takowa juz 3 rok ponad i jest super alu pewnie tez jest OK ale pewnie koszt takiej bedzie 5x wiekszy
Jarosław Woźniak Opublikowano 18 Października 2010 #3 Opublikowano 18 Października 2010 Sprawdz tutaj... http://www.zoolight.pl/cat-pol-1214553801-Pokrywy-aluminiowe.html
ryrek Opublikowano 18 Października 2010 #4 Opublikowano 18 Października 2010 Witam czy te pokrywy z tej podanej stronki maja stateczniki elektroniczne?
brazylia Opublikowano 19 Października 2010 #5 Opublikowano 19 Października 2010 Nie maja zadnych statecznikow, sa to same pokrywy.Belke oswietleniowa mozesz kupic osobno.
kamillo Opublikowano 26 Listopada 2010 #6 Opublikowano 26 Listopada 2010 Ja z tym samym pyt. tylko wymiar troszke inny. Interesuje mnie pokrywa 125x50, w standardzie tego nie mają i musze zrobić na zamówienie. W sklepie z linku wyżej wyliczyli mi z oświetleniem 916 zł. Jak dla mnie to masakra patrząc ile kosztują choćby obudowy 5 cm węższe. Podpowie mi ktoś gdzie poszukać tańszego rozwiązania?? W gre wchodzi tylko alu...
Rekomendowane odpowiedzi