Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzieki za odpowiedzi, chyba sie przekonałem do tego tła, robie zakup

hej i jak opinie po zakupie?

moglbys wrzucic jakas fotke jak to wyglada zalane?

Opublikowano

Witam , zdjecia tego tła jak wygląda zalane niedługo zamieszcze, wg mnie prezentuje sie całkiem dobrze, ale bede musiał zmienic skałki w swoim akwa bo troche kontrastują z tłem(jasny piaskowiec) :? , mysle o serpentynicie, czy ktoś ma je w swoim akwa? widziałem kilka fotek w galeri i tak mi sie troche spodobały. :D

pozdrawiam torgi75

Opublikowano

ja mam pare skalek. bardzo fajnie sie prezentuja, natomiast musisz sobie zdac sprawe z tego, ze slabo sie lupia na plyty - wlasciwie wcale, wiec nadaja sie tylko jako skaly, na pewno nie jako element tla, material na tlo.

Opublikowano
Wygląda to mniejwiecej tak http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/202129d690908ab0.html

Dodam jeszcze że zamierzam zmienic pisakowce na serpentynit, bedzie chyba wtedy lepszy klimat w akwa.

W sumie nie ma to znaczenia -- ten jasny piaskowiec dlugo taki jasny nie bedzie... ja mialem czerwony piaskowiec -- dzis mozna powiedziec jest zielono brunatny...

ale jak chcesz cos ciemnego -- to zamiast serpentynitu mozesz poszukac lupka filitowego -- dosyc krucha ta skala jest wiec mozna co nieco pobawic sie w formowanie, choc duuuuze bryly sa twarde -- mam u siebie konstrukcje na takim lupku i sprawdza sie wysmienicie :)