torgi75 Opublikowano 21 Stycznia 2007 #1 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Witam wszystkich malawistów. Proszę o ocene tego tła , http://www.allegro.pl/item159580643__tl ... lebia.html Co sądzicie na jego temat? nada sie do malawi ? jestem właśnie na etapie kompletowania baniaka 375 l i mam problem z tłem (chodzi o kase). Dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam
kamillo Opublikowano 21 Stycznia 2007 #3 Opublikowano 21 Stycznia 2007 torgi75 również nie moge tego załadować, ale myśle ze chodzi Ci o coś takiego: http://www.allegro.pl/item155813749__tl ... lebia.html Sam myślałem o zakupieniu go, ale po namyśle i przekalkulowaniu podjąłem sie zrobienia tła samodzielnie z łupka filitynowego.
Skalarowski Opublikowano 21 Stycznia 2007 #4 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Poprostu na końcu linku jest kropka Też czekam aż ktoś się wypowie bo jestem chętny do kupna takiego tła tyle że do akwa 120x50 (240L) I mam do was pytanie... ,czy można takie tło ( czy da się ) dać już do zalanego akwa z rybami :?:
sabotage Opublikowano 21 Stycznia 2007 #5 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Hmm dobre, ciemne tło, zajmujace malo miejsca.. Jest spoko, jak komus pasuje do reszty to tło sie nadaje, czy jest ladne, czy nie- to rzecz gustu
torgi75 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor #6 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Dzieki za odpowiedzi, chyba sie przekonałem do tego tła, robie zakup
torgi75 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor #7 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Wg , mnie można je zapakowac do akwa już zalanego , wkoncu to jest tło plastikowe, tylko odsunąc troche piasku od tylniej szyby i heja do baniaka
sision Opublikowano 21 Stycznia 2007 #8 Opublikowano 21 Stycznia 2007 A jak z malowaniem takiego tła??są farby,które można używać w akwarystyce,ale czy ktoś to już robił?czy to ładnie-naturalnie-będzie wyglądać??
henas Opublikowano 25 Stycznia 2007 #9 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Wg , mnie można je zapakowac do akwa już zalanego , wkoncu to jest tło plastikowe, tylko odsunąc troche piasku od tylniej szyby i heja do baniaka nie,nie,nie gorąco odradzam takie działanie.Skończy się to tym,że jak ci rycie podrosną to przy swoich zapędach"górniczych"na 100%przekopią się za tło a wtedy...powidzenia -przerabiałem to ze swoim synkiem, nie było łatwo!Moim zdaniem-i chyba nie będę odosobniony-tło powinno być tak zamontowane aby wyeliminować możliwość podkopania-czyli bezp.na dnie oczywiście na spienionym PCV lub styropianie. pozdrawiam henas
tofif Opublikowano 25 Stycznia 2007 #10 Opublikowano 25 Stycznia 2007 mam sztuszne tlo w swoim akwa i pysie ciagle tam wplywaja i wyplywaja, nikomu to nie przeszkadza a jak poziom wody spadnie ponizej tla to poprostu skacza tam jak delfiny jeden za drugim i z powrotem
Rekomendowane odpowiedzi