Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprostu na końcu linku jest kropka :wink:

Też czekam aż ktoś się wypowie bo jestem chętny do kupna takiego tła tyle że do akwa 120x50 (240L)

I mam do was pytanie... ,czy można takie tło ( czy da się ) dać już do zalanego akwa z rybami :?:

Opublikowano

Wg , mnie można je zapakowac do akwa już zalanego , wkoncu to jest tło plastikowe, tylko odsunąc troche piasku od tylniej szyby i heja do baniaka

Opublikowano

A jak z malowaniem takiego tła??są farby,które można używać w akwarystyce,ale czy ktoś to już robił?czy to ładnie-naturalnie-będzie wyglądać??

Opublikowano
Wg , mnie można je zapakowac do akwa już zalanego , wkoncu to jest tło plastikowe, tylko odsunąc troche piasku od tylniej szyby i heja do baniaka

nie,nie,nie gorąco odradzam takie działanie.Skończy się to tym,że jak ci rycie podrosną to przy swoich zapędach"górniczych"na 100%przekopią się za tło a wtedy...powidzenia :evil: -przerabiałem to ze swoim synkiem, nie było łatwo!Moim zdaniem-i chyba nie będę odosobniony-tło powinno być tak zamontowane aby wyeliminować możliwość podkopania-czyli bezp.na dnie oczywiście na spienionym PCV lub styropianie.

pozdrawiam henas

Opublikowano

mam sztuszne tlo w swoim akwa i pysie ciagle tam wplywaja i wyplywaja, nikomu to nie przeszkadza :) a jak poziom wody spadnie ponizej tla to poprostu skacza tam jak delfiny jeden za drugim i z powrotem :)