Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich, bardzo prosze o pomoc bo nie wiem.............

mam do wydania około 3-4 tys zł, potrzebuje tło i moduły, ewentualnie same moduły do malawi , standardowej 576l lub 720 (tu sie zastanawiam, ale narazie mniejsza z tym jaki zestaw będzie)

rozważałem wszystkie juz chyba możliwosci i nadal nie wiem

własciciel firmy Ekert proponuje mi :

PANGEA TŁO STRUKTURALNE 3D Rocky 4 GREY

ale wydaje mi sie ze zajmie zbyt dużo miejsca, chciałem do tego kilka modułów Pangea dorzucic, nie wiem, moze tło BTN, może same moduły BTN....

pomóżcie, wielkie dzięki :wink:

Nie pisz tytułów wielkimi literami. mutra

Opublikowano

brałem pod uwagę naturalną i wiąże sie to z duzym obciążeniem 100-200 kg kamieni, obecnie tak mam w 500 litrach

ale chętnie bym coś własnie sztucznego dał do nowego baniaka, juz zdecydowałem ze zakupy w Ekert, tylko nie wiem co BTN czy Pangea, tło czy muduły, może same moduły, tylko jakie, BTN czy Pangea i tak myślę juz od miesiąca, więc postanowiłem zapytac "tutaj" :wink:

cena nie gra roli, byle do 3-4tys zł

- nad takim sie zastanawiam, oczywiscie kolor GREY
Opublikowano

Ogladalem pangeę - bardzo fajna. sam mam aquaterrę i raczej sobie chwale. Po za minusem ze zajmuja sporo miejsca i sa powtarzalne to maja same plusy.

Jesli fakt zajmowania miejsca jest dla Ciebie wazny to aquaterra ma takie bardzo waskie tło ktore zajmuje mniej niz 10 cm: http://www.sklep.ekert.pl/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=3D+CANYON+ROCK+

Z aquaterry ja osobiscie bym sie skusil na to: http://www.sklep.ekert.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=22_23&products_id=370

a sam mam to: http://www.sklep.ekert.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=22_23&products_id=431

wiec jakbys chcial zobaczyc jak to wyglada na serio to sluze.

Opublikowano

hmm no właśnie oglądałem juz wszystkie ale niestety tylko na zdjęciach i filmikach, nigdy nie widziałem żadnego na żywo

też sie zastanawiałem nad tymi do tangi

a co sądzisz o samych modułach ? :) mniej miejsca zajmią i może byc naprawdę ładnie

Opublikowano

Moim zdaniem jesli chcesz wydac 1500-2000zł na tło to warto poswiecic pare zlotych i przejechac sie do warszawy (lub jakiegos dystrybutora) i obejrzec je na zywo. Az tak daleko nie masz... W sumie to chyba ciut blizej niz ja... :P

Moduł mam tylko jeden i nie uzywam go - okazal sie za duzy i nie miesci mi sie w baniaku... :)

Nim go kupilem (uzywka) nie wiedzialem ze te moduly sa jednostronne i dodatkowo niektore sa uciete jak od noza. Tak wiec uwazaj i upewnij sie co kupujesz.

Opublikowano

myślałem o modułach BTN :wink: lub Pangea, TY podałeś w linku AquaTerra , chociaż na zdjęciu wygląda ciekawie :)

... mozliwe ze sie przejade do firmy Ekert i tak mam byc w W-awie pod koniec miesiąca, tylko jak dzwoniłem to mi powiedziano ze na stanie mają tylko Pangea, resztę trzeba zamówic i czekac około 2-3 tyg :x

Opublikowano

To przyjedz do gdanska to CI pokaze co mam.

O Pangeii nie pisze za duzo bo tego nie mam wiec wiem tylko tyle co przez moment ogladalem. Podobaly mi sie - nawet chyba bardziej niz aquaterra ale to nie to samo co produkt obmacany do upadlego... :)