Gość mb18081 Opublikowano 17 Stycznia 2007 #11 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Dzieki za tak liczne odpowiedzi. Szczerze to bardzo milo mnie zaskoczyliści ze jestescie tak otwartymi osobami na pomoc żółtodziobowi. Po przeczytaniu tych kilku postów widze ze mije plany nie są chyba najrozsadniejsze. Myslałem o efekcie estetycznym a tu chyba bardziej powinienem pomyścej o moich przyszłych pyszczakach - to im ma byc tam dobrze. Musze jeszcze przemyslec ten trujkatny zbiorniczek i ustalic z żonką gdziemoge wcisnac wiekszy prostokatny . A jak wyglada zbiornik Delta ???? Taka nazwa pojawiła się w poście. Moze on bedzie rozwiazaniem. Jaki zbiorniczek bedzie najlepszy dla poczatkującego pyszczakohodowcy ??? Mam nadzieje ze mnie nie opuścicie
nimbo Opublikowano 18 Stycznia 2007 #12 Opublikowano 18 Stycznia 2007 trujkątny trujkątny pisze sie trójkątny Jaki zbiorniczek bedzie najlepszy dla poczatkującego pyszczakohodowcy ??? zawsze nim wiekszy tym lepszy
grzechp Opublikowano 18 Stycznia 2007 #13 Opublikowano 18 Stycznia 2007 zawsze nim wiekszy tym lepszy może im , najpierw popatrzmy na siebie a potem na innych
sysgone Opublikowano 18 Stycznia 2007 #14 Opublikowano 18 Stycznia 2007 A jak wyglada zbiornik Delta ? zbiornik delta to 1/4 kola
Rekomendowane odpowiedzi