Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc grubość tła ma od 4 - 7 cm centymetrów na środku jest takia wypukłość ale to nie przeszkadza bo akwa jest z panoramiczną szybą, ciesz się że Wam się podoba to moję pierwsze tło robione dzięki Waszej pomocy zawartej na forum, wystarczy tylko przeczytać każdy wątek od A do Z i nie zadawać głupich pytań ;) Kolejne malawi będzie w dużu większym zbiorniku ale to późniejszym czasie.

Opublikowano

Nie chcę cie martwić ale jak pyski podrosną to będą miały problem obrócić się w tym akwa(te 35cm. to w najszerszym punkcie akwa, bo widzę że jest to profil)

szczególnie acei które rośnie do sporych rozmiarów.Jaką masz obsadę,bo widać że mocno przesadziłeś jak na 112l baniaczek...

Opublikowano

Popieram poprzednika, włożyłeś sporo pracy w zrobienie tła, wyszło ci całkiem zgrabnie ale kiedy ryby podrosną będą się czuły jak cygańska rodzina w przyczepie kempingowej.

Opublikowano

Wiem że to może nie jest sielanka dla nich 2+5 ale taka obsada raczej długo nie pociągnie pewnie za jakiś czas wytłuką się, i zostaną najsilniejsze ;) a kupić na start 3 szt i po jakimś czasie dokupić kolejne np. 2szt to mogły by być problemy z socjalizacją a tak to niech będą od początku. A jak już wspomniałem to jest moje pierwsze tego typu akwa, wcześniej zajmowałem się zupełni inną akwarystyką i chciałem zobaczyć co z tego wyjdzie, a docelowo mam zamiar tą przyczepę zamienić na spory apartament :)

Opublikowano

no acei to z pewnością nie pasuje do tego zbiornika. skup sie lepiej na saulosi a acei oddaj , unkniesz w ten spsób późniejszych problemów jakie spotkały nie jednego z nas na początku przygody z malawi.