norgemann Opublikowano 21 Kwietnia 2010 #1 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Witam, Chcialbym zamowic pysie w Polsce a dostarczone mialyby byc do Norwegi.Czas takiej podrozy to okolo 24h. Czy pysie przezyja i jak je przewiesc :?: w czym :?: Czy ktos z was transportowal rybki przez tak dlugi czas :?: Czy orietuj sie ktos gdzie w Poznaniu mozna nabyc pyszczaki :?: pozdrawiam Grzes z Norge
Drak Opublikowano 21 Kwietnia 2010 #2 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 A dlaczego nie na miejscu? Na terenie mojego kraju dowożą do drzwi,pomijając obecne sklepy na terenie miasta gdzie też można ryby sobie zamówić.
norgemann Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor #3 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Twojego kraju ,czyli? A ja chce z Polski ,bo u mnie to sie moge nie doczekac
Drak Opublikowano 21 Kwietnia 2010 #4 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Skoro tak mówisz...choć to dziwne. Holandia,zamówienie i korespondencja via internet, o ile pamięć mnie nie myli za dostawę zapłaciłem 30eu i dosłownie do drzwi.
Mcbazo Opublikowano 22 Kwietnia 2010 #5 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 W Poznaniu jedyny na dziś godny polecenia jest sklep Tropheus na oś.Władysława Łokietka.
norgemann Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor #7 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 a tak na marginesie ,wczoraj kupilem startowki 2xgupik i mieczyk cene 150kr czyli jakies 75 zl
Rekomendowane odpowiedzi