konrad_m Opublikowano 25 Stycznia 2010 #1 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Ostatnio kilka dni szukałem w akwa jednego z 2 pozostałych przy życiu glonojadów i tu masakra, jeden znaleziony a drugiego szukałem 2 dni, cały wystrój akwa wyjęty, tło wyjęte piasek przeczesany a tu nic zadnych zwłok glonojada, na początku miałem 3 glonojady (co spotkało się z lekką krytyką) teraz pozostał tylko jeden, ale czy jest możliwe aby zjadły cała rybę nic nawet kłaczka nie zostawiły, 7 cm glonojada to dosyć duża porcja padliny?
Maksym Opublikowano 25 Stycznia 2010 #2 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Mięcho opendzlowały a szkielet może wciągną mechanik bądź biolog.
nabe Opublikowano 25 Stycznia 2010 #3 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Na podłodze za akwarium szukałeś?
konrad_m Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor #4 Opublikowano 25 Stycznia 2010 daj spokój...tam nie szukałem
aqua skalar Opublikowano 25 Stycznia 2010 #5 Opublikowano 25 Stycznia 2010 A pytałeś tego drugiego Ancistrus dolichopterus? A sam dział na umieszczenie tego posta, imo, dobrałeś idealnie
pukas Opublikowano 25 Stycznia 2010 #6 Opublikowano 25 Stycznia 2010 daj spokój...tam nie szukałem Ja znalazłem kiedyś wysuszonego zbrojnika niebieskiego w sąsiednim pokoju, więc wszystko możliwe
sabotage Opublikowano 26 Stycznia 2010 #7 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Też szukałbym poza akwa (jeśli nie jest szczelnie zakryte). Raczej nie chce mi się wierzyć, że saulosi wpierniczyły tak duża, twardą rybę. No chyba, że zniknęła miesiąc temu, to tak... Poza tym - sprawdź filtry (rury, przyssawki od mechaników, itp szczeliny w które zbrojniki lubią się wpychać).
peterek Opublikowano 26 Stycznia 2010 #8 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Tak to sie konczy trzymanie innych wynalazkow z naszymi pysiami...
paputek25 Opublikowano 26 Stycznia 2010 #9 Opublikowano 26 Stycznia 2010 ja kiedyś swojego zbrojnika znalazłem w mechaniku :;/ ale był ciut mniejszy
czester_ Opublikowano 26 Stycznia 2010 #10 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Sprawdź też pod kamieniami. mógł gdzieś wleźć i już nie wypłynął.
Rekomendowane odpowiedzi