lukaszra Opublikowano 21 Stycznia 2010 #1 Opublikowano 21 Stycznia 2010 wie ktos moze gdzie w okolicach trojmiasta dostac sempertynit ale gdzies pod dachem bo na skladach to jeden wielki snieg jest nic wiecej , zeby sie dokopac do kamieni to tragedia a co dopiero cos wybrac jak to takie pomarzniete ,,,,
lukaszra Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor #2 Opublikowano 21 Stycznia 2010 sory ale chowac kamienie pod dach zeby sobie kl<font color=red>i</font>enta mogl je obejrzec to dla mnie debilizmy jesli Ty zas potrzebujesz ich na zaraz to jedz do skladu przed zukowem od strony gdyni oni maja tam rozne kupki i wygrzeb co potrzeba albo czekaj na wiosne nie poto zeby mogl sobie klient zoaczyc tylko moze gdzies sprzedaja pod dachem np obi itp ,,, twoja odpowiedz jest bez sensu tym bdziej ze kupki z kamieniami sa w skladach w 3miescie wszedzie nie trzeba jechac do zukowa ,,, bez sensowna wypowiedz
mutra Opublikowano 21 Stycznia 2010 #3 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Serpentynit, nie "sempertynit". Reszta j.w.
lukaszra Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor #4 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Serpentynit, nie "sempertynit". Reszta j.w. masz racje pasiam
lukaszra Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor #5 Opublikowano 21 Stycznia 2010 po pierwsze kamien pod dachem bedzie duzo drozszy pewnie mozna jechac go okazu czy innego wiekszego sklepu zoo i tam kupic kamien "x" razy drozszy po drugie powiedz mi gdzie w gdyni np jest sklad kamieni ? po trzecie/czwarte sklad o ktorym mowie jest gora kilometr za granica gdyni i jest to sklad wielokrotnie juz polecany na naszym forum, sam tez tam kupowalem kamien bo tez mi go polecono... moze dlatego go dalej polecam edit po piate chcialem tylko pomoc ;/ w Gdyni w Chwaszczynie sam tam kupowalem do pierwszego akwa http://www.pkt.pl/firmy/Chwaszczyno/q_kamien++++/1/?edsacid=aw-1-&gclid=CPPyidqUtp8CFUOFzAodFikQ0Q pronto
lukaszra Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor #6 Opublikowano 21 Stycznia 2010 w samym chwaszczynie sa chyba 3 pod rzad przed rondem za rondem i gdzies jeszcze w gdansku tez ze 3
sabotage Opublikowano 22 Stycznia 2010 #7 Opublikowano 22 Stycznia 2010 ja mam skład pod dachem. w akwarium Łukasz, wpadaj, jak chcesz.
lukaszra Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor #8 Opublikowano 22 Stycznia 2010 tez mialem kilka w domu jeszcze pozostaje tylko czekac do roztopow
Sir_Yaro Opublikowano 23 Sierpnia 2010 #9 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Macie moze jakies namiary na jakis sklad z kamulcami w Gdansku. Ale jakos tak bardziej w miescie? Bo nie mam samochodu i jedyne co to moge aktualnie to wziasc taxi, przejsc sie z plecakiem albo pojechac na rowerze....
Sir_Yaro Opublikowano 4 Września 2010 #10 Opublikowano 4 Września 2010 Czyli nic raczej nie kojarzycie?
Rekomendowane odpowiedzi