finger Opublikowano 6 Stycznia 2010 #1 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Kupiłem jako mechaniczny atman at-f202 i wszystko pięknie ale spać się nie da. Dmucha ładnie ale głowa boli od niego... Dużo osób ma te filtry, powiedźcie czy one muszą się dotrzeć? Można jakoś zaradzić? Szukajka nie wypluła mi żadnej sensownej odpowiedzi. Pozdrawiam i witam bom nowy.
Perez666 Opublikowano 6 Stycznia 2010 #2 Opublikowano 6 Stycznia 2010 I zdejmij nasadkę od kierunku przepływu
finger Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor #3 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Spróbuje z nasadką. Ja jestem trochę przygłuchawy z racji zawodu, a przeszkadza mi. Odpowietrzyłem dobrze.
waldeks Opublikowano 7 Stycznia 2010 #4 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Miałem doświadczenia z Atmanem i Weipro teraz mam Hagena 402 i uważam , że jest najcichszy-jak się będziesz zastanawiał nad zmianą to polecam :!:
finger Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor #5 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Szkoda mi kasy. Zauważyłem, że pokrywa filtra rezonuje hałasując. Jak się ją ściągnie to jest ciszej...
slawek gorol Opublikowano 7 Stycznia 2010 #6 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Klej/silikon ii cos miekkiego np uszczelka zalatwi ta sprawe. Wklej w rogach pokrywy po kawalku i po klopocie.
finger Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor #7 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Szkoda, że nie ma "pomógł" bo by poleciał do Ciebie tak właśnie zrobię. Jakie te uszczelki?
slawek gorol Opublikowano 8 Stycznia 2010 #8 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zwykla okienna. Wklej po pare cm w rogach. Moze byc takze gabka, gruby sznurek, filc etc. Cokolwiek miekkiego.
Rekomendowane odpowiedzi