Kroczek33 Opublikowano 2 Stycznia 2010 #1 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam Mam pytanko, próbuje ruszyć z malawi, ale się nie znam za bardzo... mianowicie mam możliwość postawienia baniaka 160l(100x40x40) i zastanawiam się nad obsadą. Mam ochotę spróbować z 2 gatunkami ale czy da rade? Myślałem nad 1+4 saulosi coral i 1+4 rdzawy.Proszę jednak o inne propozycje obsad , bo jestem zielony w tych sprawach ciut. Dzięx
yaro Opublikowano 2 Stycznia 2010 #2 Opublikowano 2 Stycznia 2010 jak ci pasi podana przez siebie to ttaką dawaj. Czym dłużej szukasz tylko skazujesz się na ból głowy
MalawiHobby Opublikowano 2 Stycznia 2010 #3 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Może maylandia livingstonii?
peterek Opublikowano 2 Stycznia 2010 #4 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Może maylandia livingstonii? Wydaje mi sie,ze jak juz ma jedno akwa z muszlowcami(Tanga) to raczej bedzie chcial zobaczyc inne zachowanie ryb z Malawi, niz nastepnego muszlowca
Kroczek33 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor #5 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Może maylandia livingstonii? Nie chce jakiejś podruby muszlowca, ale fajne pysie z Malawi
mutra Opublikowano 2 Stycznia 2010 #6 Opublikowano 2 Stycznia 2010 do fajnych pysiów mógłbyś mieć troche większe akwarium. 160 to litraż dobry do niedużego haremu saulosi.
Rekomendowane odpowiedzi